Pokaż wyniki od 1 do 10 z 663

Wątek: wyzwalacze radiowe E-TTL Pixel Knight TR-332

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar talarczyk
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
    Fajnie, że coś takiego wyszło. Szkoda tylko, że nie działa z Nissinami ani Metzami.
    Zastanawiam się nad tym co stoi na przeszkodzie aby tego typu wyzwalacze działały ze wszystkimi lampami? Producent pisze też na swojej stronie, że TR-332 będzie współpracował z II wersją 430tki i 580tki - mam nadzieję, że wersje mkI również będą kompatybilne...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez talarczyk Zobacz posta
    Zastanawiam się nad tym co stoi na przeszkodzie aby tego typu wyzwalacze działały ze wszystkimi lampami? Producent pisze też na swojej stronie, że TR-332 będzie współpracował z II wersją 430tki i 580tki - mam nadzieję, że wersje mkI również będą kompatybilne...
    w Polskiej instrukcji tych nadajnikow napisane jest ze dzialaja one z:

Kod:
    • Lampy systemowe SB-900, SB-800, SB-600, SB-400
    • Lampy systemowe innych producentów kompatybilne z systemem
    iTTL takie jak: Metz, Nissin, Tumax, itp
    wiec moze do Canona tez tak bedzie, przykladowo Pocketwizardy wspolpracuja tylko z lampami Canona (w dodatku nie w pelni z wszystkimi) a obsluge Metza 58 dodano dopiero ostatnio jako jedynej lampy nie Canona

wypuszczenie budzetowych nadajnikow z TTL nie wspolpracujacych z budzetowymi lampami troche mijalo by sie z celem
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów