Pokaż wyniki od 1 do 10 z 109

Wątek: #70 Photoshop Tips and Tricks

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Tablice skrótów Trevor`a Morris`a są super często tam zaglądam bo kto by to wszystko spamiętał ... ale na tych zamieszczonych przez Tomsarz na samym środku stoi napisane "Tabela stanowi integralną cześć książki Photoshop CS3 PL i nie może być rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie bez zgody Wydawcy." ... może jestem przewrażliwiony ale ostatnio znajomy dostał rok na pięć za "udostępnianie" ...
    ------------------
    Canon-Foto-Klub
    ------------------
    Sleeping in Light
    ------------------

It takes love over gold and mind over matter ...

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alde Zobacz posta
    Tablice skrótów Trevor`a Morris`a są super często tam zaglądam bo kto by to wszystko spamiętał ... ale na tych zamieszczonych przez Tomsarz na samym środku stoi napisane "Tabela stanowi integralną cześć książki Photoshop CS3 PL i nie może być rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie bez zgody Wydawcy." ... może jestem przewrażliwiony ale ostatnio znajomy dostał rok na pięć za "udostępnianie" ...

Masz racje - usuniete. Nie sprawdziłem przed położeniem :-(

Cytat Zamieszczone przez Tomsarz Zobacz posta
    J.... I tu pytanie dlaczego stosujesz ten filtr do maski, a nie do warstwy którą zamaskowaliśmy wcześniej? Jaki był sens wcześniejszego rozmywania maski skoro teraz ją wyostrzamy? ....
    Wgląda na to, że masz rację - jechałem bezmyślnie z konspektu :-) Musze nagrac film od nowa. Na razie usunięty.

Przepraszam mój bląd.
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 22-12-2009 o 14:02 Powód: Automerged Doublepost

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Coś już napisał
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alde Zobacz posta
    ... ale na tych zamieszczonych przez Tomsarz na samym środku stoi napisane "Tabela stanowi integralną cześć książki Photoshop CS3 PL i nie może być rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie bez zgody Wydawcy." ...

Przepraszam, ja też nie popatrzyłem dokładnie co skanuję. Też usunąłem ze swojego chomika.
    Dobrze że sa ludzie tacy jak Alde.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów