-
Najdziwniejsze jest to, że chyba pank zrozumiał co chciałęm przekazać a kilka osób nie. Wiedziałem, że ktoś napewno bardziej się skupi na "ruchaniu" niż reszcie mojej wypowiedzi.
_igi
Całkowicie się zgadzam. Napewno teraz dużo czasu poświece na ekperymentowanie z ekspozycją.
micles
Rozumiem będę się starał wyeliminować podobne błędy w przyszłości.
14 i 16 Pierwsze to zdjęcie mojej mamy, drugie kolegi ze studiów. Wrzuciłem je tylko po to żeby pokazać, że jakies pojęcie o głebi ostrości mam. Mam jeszcze dużo zdjęć znajomych, lasek, rodziny, ale nie mam ochoty ich wrzucać. Myśle, że moglibyście je nazwać poprawnymi
Celem na przyszłość będzie napewno poprawienie ekspozycji. Poskanuje jeszcze kilka zdjęć i zobaczy czy w PS nie popsułęm dużo. Bo słabo się na tym znam, 100 razy bardziej wolę powiększalnik.
Do panów którzy skupili się na czymś innym.
dinderi
Na codzień, używam dużej ilości wulgaryzmów, często imprezuję, stosuję różne używki. Ale do tego normalnie studiuje, dużo czytam, uprawiam dużo sportów, mam jakiś tam swój mały interes. Nie uważam się za prostaka moge rozmawiać z każdym i znaleźć z nim wspólny język i jeżeli moje słowa mocno przeszkadzają tobie w ocenie moich zdjęć to lepiej tego nie rób
Pierwsze zdanie było skierowane do panka. I było zwykłą odpowiedzią na koleżanki z klasy. Igor fotografuje je też czasami. Ostatnie zdanie napisałem po to żeby bardziej rozluźnić atmosfere. Nie oglądam telewizji szczerze mówiąć mam gdzieś celebrytów i od momentu kiedy w mojej głowie pojawił się pomyśł, żeby założyć ten temat do teraz, nie miałem zamiaru robić z tego żadnej prowokacji.
Chciałbym osiągnąć taki poziom, żeby fotografować swoje otoczenie, uwiecznić część swego życia w jak najlepszy sposób. Lubie bardzo sporty ekstremalne, uwielbiam miejsce gdzie mieszkam, mam dużo znajomych, kilku przyjaciół. Obiecuję, że postaram się wrzucać kolejne zdjęcia coraz lepsze technicznie, a co do kadrowania i stylu będzie można podyskutować;-)
Ostatnio edytowane przez Notch Johnson ; 15-12-2009 o 12:41
Uprawnienia umieszczania postów