Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 57

Wątek: Moje marne osiągnięcia

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

OK Sergiuszu teraz czekam na jakiś ad, kompanie prowadzoną przez Ciebie lub planu na którym byłeś dyrektorem.
    Bo jak na razie zapodałeś jakiś chłam z gazety o której się nie będę wypowiadał.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Parteq- piardy z halabardy. Masz jakieś osiągnięcia czy nie masz? Napisz o swoich a nie o moich. Masz cokolwiek aby się pochwalić?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    OK Sergiuszu teraz czekam na jakiś ad, kompanie prowadzoną przez Ciebie lub planu na którym byłeś dyrektorem.
    Bo jak na razie zapodałeś jakiś chłam z gazety o której się nie będę wypowiadał.
    Pokaż lepszy chłam. Ale nie masz zapewne. Tylko pokaż i pokaż...
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 25-11-2009 o 19:40 Powód: Automerged Doublepost
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar janhalb

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Parteq- piardy z halabardy. Masz jakieś osiągnięcia czy nie masz? (...)
    A Ty masz? Bo na razie - nie obraź się - zachowujesz się jak obrażona baletnica. Albo jakbyś leczył kompleksy...
    Amator, po prostu amator*

*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Leczę kompleksy tylko nie swoje. Ja pokazałem moje osiągnięcie w pierwszym poście. Teraz czekam na wasze. Oczywiście jak ktoś jakieś ma. Bo coraz bardziej wątpię. :grin:

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Sergiusz, zwolnij troche, ludzie nie wytrzymuja powoli tego Wiesz... moje zdjecia kochaja na naszej-klasie Osiagniecie na miare 21 wieku...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Sergiusz ale to Ty w co drugim wątku krytykujesz i mądrzysz się co najmniej tak jakbyś z Avedonem i Lindberghiem morze wódki wypił. A niestety mimo xx lat doświadczenia robisz zdjęcia co najwyżej średnie, nie osiągnąłeś fotograficznie niczego poza jedną okładką w brukowcu przed więc faktycznie wygląda to na leczenie jakiś kompleksów czy frustracji.

A "my" nie mędrkujemy pod każdym zdjęciem więc niczego pokazywać nie musimy.

I sam chciałeś kontynuacji tematu więc redaktor Vitez niech nie ma pretensji.
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 25-11-2009 o 20:34

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    I sam chciałeś kontynuacji tematu więc redaktor Vitez niech nie ma pretensji.
    Miałem pretensje tylko o ciągnięcie offtopa w innym wątku. Tu jak widać - zero pretensji. No chyba że flejm się rozwinie i zamiast błota zacznie latać gówno to przeniosę do Pralni .

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

wojkij-
    Nie musisz bo nie masz co pokazać. A jak byś wiedział z kim wódkę piłem to byś się lekko zdziwił. ale to moja osobista sprawa. Masz okładkę choćby z brukowca? Albo z czegokolwiek nawet choćby z osiedlowej gazetki? Pytam poważnie bez cienia złośliwości.

Jak się nie chwaliłem to mieliście pretensję, że się nie chwalę. Jak się pochwaliłem to jest co jest. Może znajdzie się jeden odważny i w końcu coś pokaże? Możemy się umówić, że robię najgorsze zdjęcia z najgorszych i przyjmuję to jako cytat: „oczywistą oczywistość” Nie o to biega. Pokażcie swoje lepsze na okładkach w książkach czy czasopismach. Ja pokażę wtedy kolejne moje „osiągnięcia” Na Nasza klasa jestem niezarejestrowany, więc za wiele sobie tam nie pooglądam.
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 25-11-2009 o 20:59

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Wybacz ale Twoje osiągnięcia jak na kilkunastoletnią karierę fotograficzną nie robią żadnego wrażenia. Nieważne czy mówisz o okładce w brukowcu, amatorskiej lustrzance czy zdjęciach które prezentujesz na stronach ze stopki.

A śmiesz równać z błotem chłopaka który w wieku lat 17 robił już kampanie dla wielkich koncernów medialnych, wypracował sobie rozpoznawalny styl a za jego jedną płytę dvd ludzie płacą 300$. Zdjęciami też Cię wyprzeda o lata świetlne.

Mówimy tu o Tobie i Twojej postawie wielkiego forumowego mędrcy, "nasze" osiągnięcia lub ich brak nie mają z tą sprawą nic wspólnego i niczego nie zmieniają w ocenie Twoich wypowiedzi na forum.

Edit - idę sobie, ten wątek nie ma większego sensu, i tak niczego to nie zmieni. Eot.
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 25-11-2009 o 21:07

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Aby potrafić ocenić czy ktoś dobrze gra na gitarze lub nie potrafi na niej grać, nie trzeba samemu umieć na niej grać.
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów