OK Sergiuszu teraz czekam na jakiś ad, kompanie prowadzoną przez Ciebie lub planu na którym byłeś dyrektorem.
Bo jak na razie zapodałeś jakiś chłam z gazety o której się nie będę wypowiadał.
OK Sergiuszu teraz czekam na jakiś ad, kompanie prowadzoną przez Ciebie lub planu na którym byłeś dyrektorem.
Bo jak na razie zapodałeś jakiś chłam z gazety o której się nie będę wypowiadał.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 25-11-2009 o 19:40 Powód: Automerged Doublepost
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
Leczę kompleksy tylko nie swoje. Ja pokazałem moje osiągnięcie w pierwszym poście. Teraz czekam na wasze. Oczywiście jak ktoś jakieś ma. Bo coraz bardziej wątpię. :grin:
Sergiusz, zwolnij troche, ludzie nie wytrzymuja powoli tegoWiesz... moje zdjecia kochaja na naszej-klasie
Osiagniecie na miare 21 wieku...
Sergiusz ale to Ty w co drugim wątku krytykujesz i mądrzysz się co najmniej tak jakbyś z Avedonem i Lindberghiem morze wódki wypił. A niestety mimo xx lat doświadczenia robisz zdjęcia co najwyżej średnie, nie osiągnąłeś fotograficznie niczego poza jedną okładką w brukowcu przed więc faktycznie wygląda to na leczenie jakiś kompleksów czy frustracji.
A "my" nie mędrkujemy pod każdym zdjęciem więc niczego pokazywać nie musimy.
I sam chciałeś kontynuacji tematu więc redaktor Vitez niech nie ma pretensji.
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 25-11-2009 o 20:34
wojkij-
Nie musisz bo nie masz co pokazać. A jak byś wiedział z kim wódkę piłem to byś się lekko zdziwił.ale to moja osobista sprawa. Masz okładkę choćby z brukowca? Albo z czegokolwiek nawet choćby z osiedlowej gazetki? Pytam poważnie bez cienia złośliwości.
Jak się nie chwaliłem to mieliście pretensję, że się nie chwalę. Jak się pochwaliłem to jest co jest. Może znajdzie się jeden odważny i w końcu coś pokaże? Możemy się umówić, że robię najgorsze zdjęcia z najgorszych i przyjmuję to jako cytat: „oczywistą oczywistość” Nie o to biega. Pokażcie swoje lepsze na okładkach w książkach czy czasopismach. Ja pokażę wtedy kolejne moje „osiągnięcia” Na Nasza klasa jestem niezarejestrowany, więc za wiele sobie tam nie pooglądam.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 25-11-2009 o 20:59
Wybacz ale Twoje osiągnięcia jak na kilkunastoletnią karierę fotograficzną nie robią żadnego wrażenia. Nieważne czy mówisz o okładce w brukowcu, amatorskiej lustrzance czy zdjęciach które prezentujesz na stronach ze stopki.
A śmiesz równać z błotem chłopaka który w wieku lat 17 robił już kampanie dla wielkich koncernów medialnych, wypracował sobie rozpoznawalny styl a za jego jedną płytę dvd ludzie płacą 300$. Zdjęciami też Cię wyprzeda o lata świetlne.
Mówimy tu o Tobie i Twojej postawie wielkiego forumowego mędrcy, "nasze" osiągnięcia lub ich brak nie mają z tą sprawą nic wspólnego i niczego nie zmieniają w ocenie Twoich wypowiedzi na forum.
Edit - idę sobie, ten wątek nie ma większego sensu, i tak niczego to nie zmieni. Eot.
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 25-11-2009 o 21:07
Aby potrafić ocenić czy ktoś dobrze gra na gitarze lub nie potrafi na niej grać, nie trzeba samemu umieć na niej grać.
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8