Cytat Zamieszczone przez Cyberek Zobacz posta
...... Tak się składa, że na polskich forach mało jest osób, które chcą się dzielić wiedzą, a jak już dochodzi do wymiany zdań, niestety najczęściej polega to na kłótni że jedna albo druga strona się*nie zna.
A na których to forach tak jest? Bo i tu i na Nikonie jest sporo osób co zupełnie bezinteresownie tą wiedzą sie dzielą. Baza wiedzy tu zgromadzona jest ogromna. Na Nikonie też.

Cytat Zamieszczone przez Cyberek Zobacz posta
.....
Pewnego rodzaju pyskówki zdarzają się też na zagranicznych forach, jednak mam dziwne wrażenie, że tam jest znacznie przyjemniej i kulturalniej (zwłaszcza, że jeśli wypowiadasz się na zagranicznym forum (angielskim), to robisz sobie swoimi słowami antyreklamę nie tylko na polskim rynku). Ale to już kwestia podejścia do życia i własnej filozofii.
Hmmmmm.... mnie się wydaje, że u nas słowa krytyki są przyjmowane "ad personam" a nie "ad rem" co zresztą Waść właśnie czynisz. Jak coś mi się nie podoba to piszę, że mi się nie podoba i tyle. To co pokazałeś i co robisz mi się po prostu nie podoba i nie zamierzam tego ukrywać.