Pokaż wyniki od 1 do 10 z 286

Wątek: Paski do aparatów

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    A ktoś ci broni założyć pasek na szyję i handstrap równocześnie?
    Zawsze mi się wydawało, że jedno wyklucza użycie drugiego. Nawet kogoś pytałem kiedyś i miał podobną teorie. Szkoda, że z praktyką to się rozmija jak widać.
    Czy każdy handstrap się nadaje czy musi być odpowiednio zbajerzony?

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Tak źle nie jest, jak trochę dociśniesz handstrapa, to sam nie wyleci. Chyba że z premedytacją wyprostujesz dłoń. Też miałem taki dylemat i kupiłem handstrap z dodatkowym paskiem, który można zapiąć dookoła kciuka. To nie jest jednak dobre rozwiązanie bo krępuje ruchy.
    Hmm aż tak niewygodne to jest? Optymalne dla mnie byłoby mieć handstrap z paskiem, który mogę albo wrzucić na szyję, albo owinąć dookoła nadgarstka.
    A ten kciuk to jak? Taki żart czy serio piszesz?

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Zawsze mi się wydawało, że jedno wyklucza użycie drugiego. Nawet kogoś pytałem kiedyś i miał podobną teorie. Szkoda, że z praktyką to się rozmija jak widać.
    Czy każdy handstrap się nadaje czy musi być odpowiednio zbajerzony?
    Spoko się da założyć jedno i drugie razem. Ale zaczepiam inaczej niż mówi instrukcja od handstrapa.
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Uprawnienia umieszczania postów