Pokaż wyniki od 1 do 10 z 963

Wątek: Canon 24mm f/1.4 L II USM lens

Mieszany widok

Uzależniony Awatar arrow

Domyślnie

czyli jedno jest pewne ... używalność 1.4 potwierdzacie, bo w sumie dla światełka i jakości kupuje się to szkło
    Canon FF

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arrow Zobacz posta
    czyli jedno jest pewne ... używalność 1.4 potwierdzacie, bo w sumie dla światełka i jakości kupuje się to szkło
    mam 24L I i 1.4 jest jak najbardziej uzywalne, w wersji II jest lepiej w rogach wiec musi byc tez uzywalne :-) chyba ze kogos denerwuje winieta, ktora jest ogromna w wersji II nawet wieksza niz w I

mnie winieta kompletnie nie przeszkadza
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Zablokowany

Domyślnie

Ja właśnie chcę wrócić do mkI - miałem kiedyś na 1d2 i bardzo dobrze wspominam to szkło. Nie było tak fajnie jak na 35L, z którym nie mogę się rozstać (pozdrawiam Troyana, ale na tyle ok, że chcę wrócić (tu apel do posiadaczy takowego, którzy może chcą mkII...)

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Ja właśnie chcę wrócić do mkI - miałem kiedyś na 1d2 i bardzo dobrze wspominam to szkło. Nie było tak fajnie jak na 35L, z którym nie mogę się rozstać (pozdrawiam Troyana ), ale na tyle ok, że chcę wrócić (tu apel do posiadaczy takowego, którzy może chcą mkII...)
    Ja to już nie wiem sam od kogo kupuję Ja się rozmyślam z pierwszym sprzedającym, zamawiam od drugiego, drugi się rozmyśla, zamawiam od trzeciego, kiedy mój klient się rozmyśla, drugi pisze ponownie z ofertą kiedy trzeci już ma moją zaliczkę na koncie. Jak w końcu dostanę ten obiektyw w łapki to się chyba z radości upiję
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Uprawnienia umieszczania postów