Pokaż wyniki od 1 do 10 z 668

Wątek: 1D Mark IV - już oficjalnie

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Bo podobno funkcja filmowania jest skierowana do was, tych wszystkich, którzy się tym tak bardzo podniecają. Gdzie te wasze filmy? :-)
    Ale kto to jest "was", bo ustalenie tego bardzo pomoże określić czy podniecają się Ci do których jest skierowana ta funkcja czy Ci co lubią cyferki?
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 26-10-2009 o 00:47
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale kto to jest "was", bo ustalenie tego bardzo pomoże określić czy podniecają się Ci do których jest skierowana ta funkcja czy Ci co lubią cyferki?
    No przecież odpowiedź cytujesz. "Was" czyli "tych wszystkich, którzy się tym tak bardzo podniecają".

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Może trzeba wprowadzić jakieś legitymacje upoważniające do zakupu przecież żeby kupić taką jedynkę to trzeba robić na prawdę dobre zdjęcia inaczej "wesołośc ogarnia" po co taki zakup i po co interesować się wogóle takim sprzętem .
    Tak, tak ;-)
    Tu nie chodzi o żadną legitymację tylko o to że zgraja dzieciaków i onanistów podnieca się filmami i tym że będzie też takie kręcić, jak tylko kupi sobie aparat z funkcją filmowania. I na podnieceniu się kończy. Jeśli się mylę to niech ktoś z CB pokaże jakiś "filmik"

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Mnie ogarnia wesołość, jak słyszę: "po co filmy, aparat jest do zdjęć a kamera do filmów", ale przecież nikt nie każe Ci używać wszystkiego co jest w aparacie
    Używac nie, podniecać się funkcją, której nie będę używać tym bardziej :-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    tym że będzie też takie kręcić, jak tylko kupi sobie aparat z funkcją filmowania.
    No ale przyznasz, że ma zdecydowanie wieksze szanse zrobic coś ciekawego takim VDSLR-em, niz np. kupując idioten kamere w idioten sklepie lub używając zwykłego P&Sa. Pewnie dlatego też wiekszość z nas kupuje lustra, bo chodzi o to żeby narzędzie jak najmniej ograniczało Twoją kreatywność. Co z tego wyjdzie, to zarówno w przypadku fotek jak i filmów bywa różnie.

Co do jarania sie ficzerem, to tak samo można powiedzieć, że ludzie jarają się 8fps-ami, 50 punktami AF i potem biegają z pieskiem w ogrodzie, albo robia portrety swoich dziatek w trybie 8fps. Chcą to mogą, ważne żeby byli zadowoleni.

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    No ale przyznasz, że ma zdecydowanie wieksze szanse zrobic coś ciekawego takim VDSLR-em
    Jak kupię bolid formuły 1 to mam zdecydowanie większe szanse zostać następcą Roberta Kubicy niż gdybym nie kupił

Uprawnienia umieszczania postów