Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez byTOMall Zobacz posta
    Tak myśle nad kupnem 7D (obecnie Nikon D300) tylko nie znam się za bardzo na szklarni Canona. Jakie szkiełka (w rozsądnej cenie) wyrobia przy tej matrycy?
    Jeśłi nie będziesz analizował zdjęć piksel po pikselu to większość :wink:. Poza tym masz m i s Raw-y.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dariuszpicasso Zobacz posta
    postanowione sprzedaje moja 30D z gripem canona plus sigme 17-70 i biore 7D . moze jeszcze 50 1.4 na raty
    Tio Pablo będzie dumny
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jeśłi nie będziesz analizował zdjęć piksel po pikselu to większość :wink:. Poza tym masz m i s Raw-y.
    Ano właśnie - jeśli nie zachorujesz na, hmmm, forumozę (strasznie zakaźne choróbsko!) - to obiektywy, które rozważasz, 15-85 i 70-200, powinny świetnie zgrać się z 7D.

Na marginesie - a propos (o 24-70L) z http://forums.dpreview.com/forums/re...essage=latest:
    [The lens] is good enough (sharp enough) for Annie Leobowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers.
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 18-10-2009 o 20:12
    EOS - conditio sine Kwanon...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Na marginesie - a propos (o 24-70L) z http://forums.dpreview.com/forums/re...essage=latest:
    boskie!
    www albo tez flickr

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    [The lens] is good enough (sharp enough) for Annie Leobowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers.
    Może musiała wszystko sprzedać i została tylko z jednym, najsłabszym lensem?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Może musiała wszystko sprzedać i została tylko z jednym, najsłabszym lensem?
    ...i z 450D (kadrowała na LCD jakiegoś oblepionego aparatu - pewnikiem 450tka, oblepiona ze wstydu).
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Domyślnie

Nowy grip do 7D faktycznie trochę różni się od tego do 5d i moim zdaniem na korzyść. Ma dodatkowy przycisk przy spuście (do zmiany rodzaju AF'a), a także z lewej strony (osoby fotografującej) ma wystający plastik, który idealnie łączy się z body.

Uprawnienia umieszczania postów