A może mi ktoś odpowiedzieć na męczące mnie pytanie - czy zamienić Canona 500d na 7d?Czy jest sens dokładać 3000 zł czy lepiej kupić jakiś obiektyw?
A może mi ktoś odpowiedzieć na męczące mnie pytanie - czy zamienić Canona 500d na 7d?Czy jest sens dokładać 3000 zł czy lepiej kupić jakiś obiektyw?
7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
Dzwonil wlasnie do mnie handlowiec z ww. firmy, przekonywal ze nie mam prawa do zakupu w tej cenie a oni moga ja zmienic w dowolnym momencie, jesli sie nie zgadzam to anuluja zamowienie. Poprosilem o nie dokonywanie zmian w realizacji a jedynie jego zrealizowanie. Malo polubownie podchodza do problemu.
UOKIK podpowiedzial ze w tym momencie wyslac zadanie wydania towaru.
jaja jak berety
ale wpis ze dostępny w październiku , na stornie cyfrowe wisi od miesiąca... dwóch
i kusi kusi cena 5999 - napisałem właśnie do nich maila czy ta cena może się zmienićna wyzszaaaaaa
zobaczymy co odpowiedzą
jeśli -"tak możne się zmienić"
to ja powiem
"super plan, ludzie zamawiają oj zamawiają a tu zonk, mogli kupić aparat miesiąc wcześniej u konkurencji za 6222 zł
może Wy już jesteście przyzwyczajeni (5d Mark II) ale mnie mocno dziwi czekanie na aparaty jak w 83r na ocet-banany i nowa płytę madonny...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witam
Podobno FJ zaczął już rozsyłać 7D po wszystkich sklepach więc pewnie pod koniec następnego tygodnia będzie można pomacać, a jak narazie faktycznie za 6222,- jest w internetowym bez problemu. Z drugiej strony troche mnie to dziwi, bo coś czego nigdzie nie ma FJ już ma, a kupić u nich 5d mkII albo jakieś elki graniczy prawie z cudem.
Pozdrawiam
"Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"18-35+85
ciekawa oferta na allegro:
http://www.allegro.pl/item776338018_...s_7d_body.html
sprzedawca twierdzi, że z polska instrukcją i gwarancją, zakupiony w Polsce...
Ale skromna liczba komentarzy jakie ma sprzedawca, jednak każe zachować dystans.
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu