dobra mną się nie kłopoczcie, pojadę innym razem. taka karma:wink:
dobra mną się nie kłopoczcie, pojadę innym razem. taka karma:wink:
Be kind to those less fortune....
Micles ... ale landszaftów to na 3200 chyba nie masz zamiaru robić ? :-D
Mam 4 miejsca w wozie i mieszkam na osiedlu Katowicka, więc mógłbym zabrać jakąś ekipę (lasic, politechnika ensamble etc.) ale nie jutro. Będzie plucha i koszmarne chmury. Nic nie zfocimy. Poczekam na ładniejszy szron.
Tym bardziej, że dziś rano fociłem z kopca Kościuszki w Krakau i zmarzłem jak jasne cholera (BTW: dopiero wróciłem stamtąd więc jutro wypoczywam).
Ale piszę się na wyprawy deklarując miejsca w wozie (jak gdzieś się będziemy wybierać).
5DmkII, 50D, C17-40 f/4L, C24-105L, C70-300 f/4-5,6 IS USM, C10-22, C100 f/2,8 Macro
Różne rzeczy ludzie są skłonni robić jeżeli zaistnieje pewien niedobór sprzętowy :P Aczkolwiek mi się udało nie zapomnieć o przywiezieniu statywu z Bydzi. Stary bo stary, shitowny bo shitowny, połamany bo połamany, ale jest (i to velbon)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wg aktualnych prognoz pogody nie powinno padać (aczkolwiek biorą to jako niewykluczone). Dodam również, że wilgotność powietrza wyniesie 97%. Jeżeli dobrze wnioskuję, to będzie zatem mgła.
Ostatnio edytowane przez micles ; 17-10-2009 o 00:07 Powód: Automerged Doublepost
dobra,, oglaszam iż wróciliśmy, bez słońca, za to z przemoczonymi butami
najelspze zjęcia wyszły... nocą w sumie :P
Goomis - dawaj rodzinną![]()
eee, trzeba będzie poczekać kilka tygodni (:hint -> eizo![]()
Dalej dalej prosimy o zdjęcia.
Własnie sie obudziłem, wyjrzałem za okno, ucieszyłem się że nie pojechałem i odpaliłem kompa żeby Wam o tym powiedziec![]()
6DII + 17-200/2,8L
ha HA ha... ;P