a ja zgralam i ich nawet nie tknęłam do tej pory... poszłam spać, potem obrabialam zdjęcia brata i teraz siedzę i myślę czy warto w ogóle na nie patrzeć...
a ja zgralam i ich nawet nie tknęłam do tej pory... poszłam spać, potem obrabialam zdjęcia brata i teraz siedzę i myślę czy warto w ogóle na nie patrzeć...
Ba-ttle! Ba-ttle! ^^
jaaasne.. NIE MA MOWY
Znowu przegapiłem...![]()
Trzeba pilnować![]()
wrzucam rodzinnąReszty nie będzie, nawet nie ze wzg. na eizo tylko po prostu mój T42 średnio ogarnia RAWy z 5DII :-P Jeden ruch suwakiem = 10s. czekania :-P Poza tym same zdjęcia też nie są zbytnio specjalne :-P
Od prawej:
micles, pasik, kpinek, Aga(od miclesa :-P), Gunia, ryba(też od miclesa) i ja![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Żeby nie było : jestem outsiderem bo w poprzedniej próbie nie wpuścili mnie do szeregu i się wkurzyłem :P
micles, jakiś Ty wielki
![]()
6DII + 17-200/2,8L
189 + jakieś 5cm glanów (więcej nie doliczam, bo chyba stoję w tej samej odległości od aparatu co reszta grupy, więc nie ma "przerysowania")
Nie powiem, wzrost przy tym hobby często mi się przydaje :P
przyznaj się, podskoczyleś i byłes jakieś 5m przed nami ;p jestes malutki no!