hej hej ja ogarniam Poznan bom rodowita Pyra z dziada pradziada i jestem chetny na wyjazd. a mieszkam akurat na Starołęce czyli w kierunku wylotu na Rogalin. Kto przygarnie nauczyciela chemii do autka ?
hej hej ja ogarniam Poznan bom rodowita Pyra z dziada pradziada i jestem chetny na wyjazd. a mieszkam akurat na Starołęce czyli w kierunku wylotu na Rogalin. Kto przygarnie nauczyciela chemii do autka ?
a kto mnie poprowadzi??
ja moge przygarnąc, jesli się nie boi ktokolwiek ze mną jechać![]()
chociaż w sumie to ja nie wiem czy kumpel pojedzie to bym się Michał z toba wzięła wtedy, co? ;>
Tu się zmienia jak w kalejdoskopie, albo lepiej jak w brazylijskiej telenoweliJak już się zdecydujecie kto z kim, czym jedzie to powiedzcie czy jest jakieś miejsce, to pogadamy o warunkach mnie zabrania.
A tak w ogóle to myślicie ,że będzie można z ręki strzelać ? nigdy nie robiłem o tej porze roku ani dnia, a na statyw się nie zanosi...
Be kind to those less fortune....
No można i tak. Czyli teraz :
samochód miclesa :
gunia
goomis
micles +2 niefocące
chętni, ale beztransportowi : sharky, Pasic, lasic19.
albo :
samochód miclesa :
micles + 2 niefocące
goomis
1 wolne miejsce
samochód guni :
gunia
kolega guni
2 wolne miejsca
chętni na miejsca : sharky, Pasic, lasic19.
Niech mój samochód pamięta o parasolach i kurtkach, bo jak będzie mżyć/lżej padać, to ja osobiście się nie zwijam tylko focę dalej ^^
Prognoza na jutro to : mgłyyyyy! i 0 stopni (przy gruncie pewnie minus) więc będzie także i szroooon! :P
Ostatnio edytowane przez micles ; 16-10-2009 o 17:40
z reki cięzko, ja wszystko ostatnim razem robilam ze statywu, chyba ze juz po wschodzie , to szlo jakos robić
Na nieporuszone zdjęcie ma wpływ wiele czynników
iso3200, 11mm 2.8 i jazda ^^
to konretnie- 6.00 w rogalinku, tak?
To konkretnie : jedziemy jednym samochodem, czy dwoma![]()
no i kurczę ja odpadam bo ojciec wymyślił robotę na naszych "pgrach" od rańca o czym poinformowal mnie dziś wieczorem. A szkoda bo chetnie bym poznał nowych ludz i pogadał o fotografii. Będę obserwował temat i jak tylko pojawi się jakaś nowa propozycja to postaram się wysztko tak ustawić żeby dać radę.
Pozdro i pokażcie potem fotki.
PS. Udanej pogody życzę.
lasic19 właśnie się wykruszył. Pasik jest niezdecydowana, ale jeśli ona jedzie to ja z nią przybędę autochodem. Pozostaje tylko ulokować gdzieś sharky_88.