Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: 50d w morzu :(

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wejherowo

Domyślnie

Odnośnie sprawdzania kartonów to jestem za !!! Rok temu kupiłem wtedy jeszcze dziewczynie prostownice Philipsa a Auchon za 269zl Miała ja dostać za 3 dni naszczęście stwierdziłem że zrobie szybciej niespodzianke. Pojechałem do niej wieczorem no i to była naprawde wielka niespodzianka gdy w srodku okazało się że jesr Łucznik wart 40zł. Zdążyłem do sklepu 10minut przed zamknieciem i udało mi sie wymienić, ale mogli powiedzieć, że ja podmieniłem.
    C 40D/ T 17-50mm 2.8/ C 580 EX/ statyw/

http://www.fotomax.xx.pl
    http://www.zaproszeniaslubne.xx.pl

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxwwo Zobacz posta
    Odnośnie sprawdzania kartonów to jestem za !!! Rok temu kupiłem wtedy jeszcze dziewczynie prostownice Philipsa a Auchon za 269zl ..............w srodku okazało się że jesr Łucznik wart 40zł.
    Bo szumowina jakaś przełożyła do pudełka za 40zł i wyniosła ze sklepu Philipsa wartego 269zł , a Ty dostałbyś po kieszeni.
    Toż cały czas o tym trąbię.

Cytat Zamieszczone przez bogdfun Zobacz posta
    nie wiem o jakich prawach mowa, ale niestety prawa konsumenta są takie, że sprzedawca nie ma obowiązku przyjęcia zwrotu - w przypadku sprzedaży bezpośredniej. Jeżeli w jakimś sklepie istnieje taka możliwość - to jest to tylko i wyłącznie gest dobrej woli sklepu..
    Polska nie jest tu wyjątkiem .
    Ostatnio edytowane przez jacapa ; 14-10-2009 o 16:14
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Uprawnienia umieszczania postów