Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: 50d w morzu :(

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxwwo Zobacz posta
    aparat + woda = śmierć
    no wiec tak sie sklada, ze nie do konca. mam 30D, ktore po poltora roku od podmycia przez morze (wpadl na kilka sekund, jak go suszylem to mu spod przyciskow woda ciekla) dziala jak zloto. jedynym mankamentem jest uwalona wbudowana lampa, ale poza tym dziala bez zajakniecia.
    www albo tez flickr

Bywalec
    Miasto
    Cieszyn / Turyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no wiec tak sie sklada, ze nie do konca. mam 30D, ktore po poltora roku od podmycia przez morze (wpadl na kilka sekund, jak go suszylem to mu spod przyciskow woda ciekla) dziala jak zloto. jedynym mankamentem jest uwalona wbudowana lampa, ale poza tym dziala bez zajakniecia.
    To ja może przebiję Wziąłem 350D na włoską ligurię. Coś mnie tknęło, by pofocić morze w trakcie sztormu, ale że nie miałem tele przy sobie, to musiałem się sprytnie ustawić pomiędzy skałami, by dały mi ochronę.

Rozwiązanie się sprawdzało do momentu, w którym zagapiłem się przeglądając zdjęcia i ogromna fala mnie dosłownie przykryła. Byłem kompletnie przemoknięty, ledwo zasłoniłem aparat plecami, ale to i tak nic nie dało. Mimo tej srogiej kąpieli aparat żyje i ma się dobrze (a wiadomo, że 350D uszczelnień nie ma żadnych).
    Pozdrawiam

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nol Zobacz posta
    (a wiadomo, że 350D uszczelnień nie ma żadnych).
    Właśnie, że ma jak woda wleci do środka to już z niego nie wyleci. :grin:

A co do autora jak chcesz "rżnąć głupa" że nie wiesz co się stało oddając aparat do naprawy to możesz się spodziewać że jak głupka cię potraktują.
    Jak już wcześniej wspomniano słona woda pozostawia trwały ślad nawet po dokładnym jej wyschnięciu.

Uprawnienia umieszczania postów