Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Canon 50mm f1.4 mały upadek

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wejherowo

Domyślnie

szymekgd dla czego jesteś nie zadowolony? Nie dbają o sprzęt? Chciałem żeby mi od razu go przeczyścili. Ap ropo rozbierania zacząłem go rozkręcać, ale obawiałem się ze go być może rozreguluję. Doszedłem do momentu zdjęcia części z silniczkiem AF i zębatkami, ale złożyłem z powrotem. Wolę dać chyba do serwisu. Kiedyś rozbierałem na części pierwsze Porst 55 1.4 na m42 ale tamto to był pikuś..

Początki nałogu Awatar szymekgd
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez damian26 Zobacz posta
    szymekgd dla czego jesteś nie zadowolony? Nie dbają o sprzęt? Chciałem żeby mi od razu go przeczyścili. Ap ropo rozbierania zacząłem go rozkręcać, ale obawiałem się ze go być może rozreguluję. Doszedłem do momentu zdjęcia części z silniczkiem AF i zębatkami, ale złożyłem z powrotem. Wolę dać chyba do serwisu. Kiedyś rozbierałem na części pierwsze Porst 55 1.4 na m42 ale tamto to był pikuś..
    Moj obiektyw zyskal u nich kilka rysek na przedniej soczewce, o ile od zewn. strony nie jestem do konca pewien ich pochodzenia to od wewn nie mam watpliwosci. W Gdyni bylem jeszcze na ul.Swietojanskiej, ale tam zrezygnowalem jak uslyszalem "scenariusze" cenowe, po fakcie wyklikalem http://www.okserwis.com.pl/sklep/ind...d=11&Itemid=26 zawsze mozesz tam zadzwonic i spytac czy/za ile podejmna sie naprawy.Powodzenia!
    CANON EOS 40D z dodatkami

Uprawnienia umieszczania postów