Ja do Bydgoszczy bym się śmignął pociągiem z Warszawy, jak będzie trzeba.
byle tylko terminy mi podpasowały i pozostałe warunki. na maile nie odpisuja.
Ja do Bydgoszczy bym się śmignął pociągiem z Warszawy, jak będzie trzeba.
byle tylko terminy mi podpasowały i pozostałe warunki. na maile nie odpisuja.
C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
& C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)
:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody
Do Kielc to już chyba nie. Kurs był 2.X, następnego terminu nie znam.
CanOn Can'tOff
Jutro akurat jestem gościnnie w Poznaniu ale wtorek/środa podejdę zapytać ;-)
masahuku , arturs , gdybyście wiedzieli coś o kursie w Kielcach to please...dajcie znać. Przecież to jest chore, żeby jeździć na kurs przez 5 piątków
W ogóle....bardzo proszę o info na temat tegorocznych kursów w następujących miastach: Kielce, Radom, Lublin, Zamość?, Rzeszów, Tarnów.
Wybiorę się na pierwszy lepszy, bo nawet tracąc 4h na dojazdy i 2h na słuchanie 'wykładowcy' będę 9h do przodu![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Lulu1988, wygląda na to że się spotkamy.
Wychodzę z podobnego założenia, z tym, że mieszkam w Warszawie…
C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
& C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)
:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody
To obyś my się spotkali jak najszybciej
Jak narazie za dużo się nie dowiedziałem:
- Lublin - trzeba przesłać pocztą (nie elektroniczną) zgłoszenie i czekać na info o kursie - musi uzbierać się minimum 20 osób
- Radom - ks nie było bo miał inne sprawy na głowie, "proszę zadzwonić za godzinę" :] rozmowa bardzo przyjemna, nic tylko się pochlastać
- Tarnów - kurs będzie, ale dopiero marzec/kwiecień
- Rzeszów - odebrał portier bo inni są na rozpoczęciu roku, "proszę zadzwonić jutro"
Edit:
- Zamość - takiego kursu nigdy tam nie było i raczej na pewno nie będzie![]()
Ostatnio edytowane przez Lulu1988 ; 05-10-2009 o 12:06
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.