No to widze, ze w tych Katowicach bedzie troszke ludzi z forum, bo ja tez planuje byc![]()
No to widze, ze w tych Katowicach bedzie troszke ludzi z forum, bo ja tez planuje byc![]()
40d + kit + 50 1.8 + 70-200 4L + Speedlite 580 EXII
Poznań jest tylko w grudniu?
Czy może ktoś orientuję się, kiedy organizowany jest jakiś kurs w promieniu 200 km od Piły.Najlepiej jednodniowy.
No właśnie jak sprawa wygląda w Poznaniu?Ktos kiedś był?Ile kosztował?Ile trwał?i czy ktoś orientuje sie i wybiera na takowy w najbliższym czasie z Poznania?
pozdrawiam
Ja miałem jechać w grudniu, jeden dzień, taniocha jakaś - 25 pln zdaje sie, ale kolejny chyba znów dopiero za rok, niedobrze....Gdzies muszę zdobyć ten papier...
Do dzisiejszych Katowickich słuchaczy kursu, jest pomysł, żeby się jutro poznać przed kursem. Co Wy na to?
Ja jestem chetny, trzeba tylko okreslic jakies miejsce spotkania ;-)
40d + kit + 50 1.8 + 70-200 4L + Speedlite 580 EXII
ba, fajnie byłoby pogadać ;-)
.
My z Częstochowy jedziemy o 13, w Kato będziemy koło 15, możemy się umówić gdzieś pod Wydziałem i się poznać w końcu
PS: Może ktoś spod Częstochowy też jedzie w tych godziniach, to będzie raźniej w grupie tam dojechać?
PS2: A może ktoś dalej od Czewy będzie w tych godzinach w jej okolicach?![]()
My z ~piotrusiemb dzisiaj uczestniczyliśmy w tym katowickim kursie- polecam!
Generalnie bez żadnych 'spiętych' regułek, ludzko, przyjaźnie, z żartem całość poprowadzona.
Co do spotkania to jestem jak najbardziej za! Podajcie gdzie i o której- tak jak napisał Piotrek, my tam jutro będziemy koło godziny 15.
Pozdrawiam.