No to się odpowiedzi nie spodziewaj ja tam i już mailowałem i dzwoniłem i wszystko mają gdzieś nikt nigdy na nic nie odpowiada. Jak chcecie coś załatwić to trzeba zorganizować kogoś kto się tam przejdzie poprostu bo żeźbię ten temat już z 2 miesiące i niestety ci księża są niekontaktowi przez jakiekolwiek telefony czy maile.
Ja muszę powiedzieć że w diecezji Bielsko -Żywieckiej jest bardzo dobry kontakt , sekretarz komisji liturgicznej odpisuje na maile i odbiera telefony !!ci księża są niekontaktowi przez jakiekolwiek telefony czy maile.
Ja pytałem o kurs w kwietniu i zostalem poinformowany że odbywa sie raz w roku i tylko w okresie wielkiego postu , czyli było już po , jednak ksiądz poinformował że gdyby byli chętni i będzie odpowiednia ich ilość to może uda sie zorganizować jesienią i że o tym poinformuje mailowo . I poinformował , jestem już po) , więc tylko chwalić moją diecezje !!
Ostatnio edytowane przez damianroy ; 01-10-2009 o 07:19
Kurs w Gnieźnie:
http://www.archidiecezja.pl/pl/aktua...otografow.html
Dla zainteresowanych z okolic Bydgoszczy
"W dniach 6 i 20 listopada Wydział Duszpasterski Kurii Diecezji Bydgoskiej organizuje kurs dla fotografów i operatorów kamer video. Kurs odbywać się będzie w godzinach od 18.00 do 19.30 w gmachu Kurii Diecezjalnej, przy ul. Malczewskiego 1. Uczestnicy zobowiązani są do udziału w obu spotkaniach. Na pierwsze spotkanie należy zabrać ze sobą dowód osobisty oraz zdjęcie."
D400+grip, tamron 17-50 2.8, canon 70-200 2.8, canon 18-55 (kit), jakieś CCCP
Jeszcze trzeba się dowiedzieć, czy są zapisy, opłaty...
Jeśli chodzi o bydgoszcz to w ogóle się nie odzywają ;-P. Micles dałbyś radę jakos poszukać w wolnym czasie? np. wejść i zapytać? Bo na emaile nie odpisują w ogóle...
Byłbym wdzięczny (i pewnie nie tylko ja).
Pozdrawiam
micles, Ty nie marudź :P W D.Sandomierskiej kurs (będzie) trwa(ł) 15 godzin, a cena tej przyjemności to 250zł. Zanosi się, że będę musiał zapłacić najwięcej ze wszystkichZa takie pieniądze to powinni od ręki legitki wystawiać
![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.