Witam, dziś odebrałem swój FK z NF, krótko mówiąc jest zaje****
postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić zdjęcia chociaż pare
Witam, dziś odebrałem swój FK z NF, krótko mówiąc jest zaje****
postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić zdjęcia chociaż pare
Ja słyszałem pozytywne opinie o serwisie www.digitalalbum.pl
Za około 2 tygodnie powinienem dostać jedną fotoksiążkę i zobaczymy czy jest na prawdę dobrze wykonana.
Jaca9 - wrzuć. Ja zamierzam zlecić NF prezentacyjny album dla klientów po sezonie. Zależy mi na jakości więc chętnie obejrzę.
Rysiaczek, wrócę na chwilkę do postu #139. Napisałeś:
"reklamacja nie została uwzględniona. Wg nf takie odbarwienia są normą."
Jeśli przy składaniu zamówienia na książkę, nie byłeś informowany o tym że występuje/może wystąpić takie zjawisko, to ich tłumaczenie nie może byc podstawą odrzucenia reklamacji. Równie dobrze mogli by odrzucić reklamację książki rozklejonej, "bo takie rozklejenie to norma".
CanOn Can'tOff
Witam
Wiem ze głupie pytanie ale czym składacie książki ?
próbowałem softy ze stron drukujących i jakoś mi nie podchodzą.
Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Cześć,
Nie wiem czy już nie było, ale bardzo polecam, http://www.graphistudio.com/en/index.html wysokiej jakości produkty, możliwości kreacji książek prawie nieskończone i dostarczają soft do składania.
Pozdrawiam K.
5-ki | L-ki | Dodatki
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
Ja polecam mój serwis www.konysz.pl - Jestem wykonawcą takich albumów (fotoksiążka). Zapraszam do współpracy. bartek.konysz@gmail.com
każda oferta ważna i ciekawa, ale z Twojej strony niewiele wynika. nie widzę cen ani formatów, nie widzę zdjęć pokazujących szczegóły takiej fotoksiążki, ani oferty dotyczącej projektowania poszczególnych stron. ani słowa na temat technologii.
za mało danych