Strona 22 z 37 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 369

Wątek: Albumy ślubne, fotoksiążki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartkony Zobacz posta
    Ja polecam mój serwis www.konysz.pl - Jestem wykonawcą takich albumów (fotoksiążka). Zapraszam do współpracy. bartek.konysz@gmail.com
    skoro już robisz sobie reklamę, to pokaż jakieś zdjęcia swoich produktów, skoro ich nawet na stronie nie można znaleźć, chętnie zobaczę - myślę, że nie tylko ja.
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vengo Zobacz posta
    Najlepsze foto miało w czwartek i piątek swoje prezentacje w W-wie.
    Widziałem ich fotoksiążki-mieli ich około 10-15.
    Robią na Kodaku Endura i w metalicu.
    Na żadnej nie widziałem takiego numeru jak u rysiaczka,a dosyć wnikliwie oglądałem.
    Gdyby nie to, mogłbym uznać ich fk za naprawdę warte polecenia.

...i rabaty dawali...
    z tego co wiem (wysłali mi maila) to w najbliższy weekend najlepszefoto.pl bedzie wystawiało się na targach organizowanych przez fotopolis.pl w warszawie w dawnej wytwórni wódek koneser. pozdrawiam

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jeśli chodzi o najlepszefoto.pl to mogę szczerze polecić jakoś bardzo zadowalająca, z kolej zamawiałem przy najgrubszym papierze 1200g, nie wiem jak wygląda cieńszy.

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Witajcie, chciałem się Was zapytać jak przygotowujecie swoje rozkładówki a ściślej zdjęcia na te rozkładówki. Chodzi mi o to że przygotowując zdjęcia do fotolabu skalujemy je do wymaganego wymiaru, dpi i odpowiednio wyostrzamy. Jak robicie to ze zdjęciami na rozkładówkę, czy stosujecie obiekty inteligentne czy też nie i czy je wyostrzacie, jak tak to kiedy, a może przygotowujecie je jeszcze inaczej?
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaca9 Zobacz posta
    Jeśli chodzi o najlepszefoto.pl to mogę szczerze polecić jakoś bardzo zadowalająca, z kolej zamawiałem przy najgrubszym papierze 1200g, nie wiem jak wygląda cieńszy.
    Zamawiam w firmie na 800g i mogę powiedzieć, że zupełnie wystarcza
    Standardowo wykonuję 15 rozkładówek na 800g i moim zdaniem jakość i grubość jest OK

Bywalec Awatar dgi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sielan Zobacz posta
    Na HP Indigo 5000 drukują np. w warszawie w StudiuSupra www.studiosupra.pl. Zresztą robią fotoksiążki pod marką Fotogift www.fotogift.pl.

Na wydruku żadnej kaszki nie ma, jest zwykła rozetka rastra amplitudowego. Jak ktoś jest z Wawy, może sobie u nich obejrzeć przykładowe fotoksiążki.
    Nowa firma drukująca na HP Indigo 5000: http://fotoline.pl

W łatwy sposób można zostać partnerem i trzaskać książki w super jakości. Macałem taką książeczkę i naprawdę sam się skuszę na jakąś produkcję.

Dodatkowo można od nich dostać specyfikację PDFa z którego robią wydruki, więc nie trzeba korzystać z programu, tylko samemu sobie wszystko poskładać
    350D + KIT| BG-E3 | Tamron f2.8/28-75mm | Pentor f2.8/135mm | Porst f1.8/50mm
    http://photo.dario-g.com

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dgi, gdyby chcieć to porównywać do kogoś na rynku, to jaka byłaby to jakość?
    Widziałeś FK w siedzibie firmy,czy gdzieś na "mieście" ?
    Dzięki za linka,chętnie podpatrzę ich robótkę.

Bywalec Awatar dgi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    Dgi, gdyby chcieć to porównywać do kogoś na rynku, to jaka byłaby to jakość?
    Widziałeś FK w siedzibie firmy,czy gdzieś na "mieście" ?
    Dzięki za linka,chętnie podpatrzę ich robótkę.
    Tak się składa, że robiłem im jeden projekt i przy okazji miałem możliwość pomacania książki. Na mieście? Nie, ot zwyczajnie podczas jednego ze spotkań.

Książki tak naprawdę były dwie. Jedna duża i druga średniego formatu. Obie naprawdę fajnej jakości. Zdjęcia czyste i ostre, papier matowy.

Ja byłem zachwycony, ale profesjonalistą w tym temacie nie jestem, więc trzeba sprawdzić samemu
    350D + KIT| BG-E3 | Tamron f2.8/28-75mm | Pentor f2.8/135mm | Porst f1.8/50mm
    http://photo.dario-g.com

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

hp indigo to fajna maszyna. wiekszosc firm drukujacych zamowienia online za granica za rozsadne pieniadze uzywa wlasnie tej maszyny. efekt jest spoko. mam duzo wydrukow na matowym papierze, ale bardziej mnie interesuje blyszczaca opcja.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Domyślnie

odnosnie fotoksiazek-oferowane przez laby programy do ich składu, pozwalają dowolnie definiowac rozmiar ramek, w których to mamy umieszczać zdjecia. ciekawi mnie-czy lepiej przygotowac sobie samemu zdjecia-do konkretnych rozmiarów ramek, czy pozwolic na to programowi-a ten zrobi to w miare dobrze(w sensie: po zmniejszeniu-odpowiednio wyostrzy, itp) ?

Strona 22 z 37 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów