Strona 342 z 1000 PierwszyPierwszy ... 242292332340341342343344352392442842 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 411 do 3 420 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

obecnie rowne 6k
    no comment...

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

A właśnie odnośnie AF w Canonach zwłaszcza w 5D Mark II, czy mógłby ktoś coś napisać o jego pracy, niezawodności/zawodności? Ostatnio spędza mi to sen z powiek.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    A właśnie odnośnie AF w Canonach zwłaszcza w 5D Mark II, czy mógłby ktoś coś napisać o jego pracy, niezawodności/zawodności? Ostatnio spędza mi to sen z powiek.
    Jak masz malo czasu - kilka postow wczesniej.

Jak masz wiecej czasu:
    http://www.google.pl/search?hl=pl&rl...tnG=Szukaj&lr=
    Pozdrawiam!

Zablokowany

Domyślnie

Za 6k to warto. Po wymianie, czyszczeniu wyjdzie cię jakieś 7,5.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jesli miales/uzywales/bawiles sie 5d mkI , to w mkII jest to samo.

Hmm no nic mam tydzien na testy , dzis plenet , weekend slub , chyba go zabiore i sprawdze czy mi pasuje. Na ja 1d mkII sie zawiodlem moze tu bedzie lepiej ;]
    no comment...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

[QUOTE=oszczepnik;707157]
    Cytat Zamieszczone przez tomasek Zobacz posta
    ale +10 do lansu i +30 do pro-feelingu ;-)

Kurde o tym nie pomyślałem to teraz zażądam dwa razy tyle bo mam monopod cholerka ależ jestem PRO
    p.s jak to dobrze, że nie wszyscy i nie wszytko
    pzdr
    dyskusja odnosnie monopodu byla gdzies w jakims watku i wnioski z tego byly takie, ze monopod przy krotkich ogniskowych (do 200mm wlacznie) w zasadzie nie pomaga w utrzymaniu dluzszych czasow, z mojego doswiedczenia napisze nawet ze bardziej przeszkadza, sam monopodu uzywam tylko przy 300mm 2.8 ale tylko przez wage bo czasow dluszych nawet przy takiej kombinacji nie uzyskam
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To moze jeszcze bezposrednio z watku 5D II:
    http://canon-board.info/showthread.p...postcount=2133
    Pozdrawiam!

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    To moze jeszcze bezposrednio z watku 5D II:
    http://canon-board.info/showthread.p...postcount=2133
    Dzięki Jerry_R za linka, nie miałem jak do tej pory styczności z 5D MI jak i 5D MII ale kilka osób ostatnio mi właśnie o tym mówili, zaś kolega Nikonowiec chwali sobie AF w swojej puszce. Ja skłaniam się zostać przy Canonie ze względu na lepsze obrazowanie ale ten AF to mnie martwi.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki Jerry_R za linka, nie miałem jak do tej pory styczności z 5D MI jak i 5D MII ale kilka osób ostatnio mi właśnie o tym mówili, zaś kolega Nikonowiec chwali sobie AF w swojej puszce. Ja skłaniam się zostać przy Canonie ze względu na lepsze obrazowanie ale ten AF to mnie martwi.
    Na pocieszenie Ci powiem, ze sporo sie chwalilo D700, szczegolnie po ukazaniu sie 5D II, a jak ktos z naszego forum porownal przez kilka dni skutecznosc z Canonem, nagle okazalo sie, ze D700 tez pudluje i ze mimo podobnej specyfikacji na papierze - to nie D3.
    (z tego co pamietam - osoba ta miala zamiar zmienic system, zostala jednak przy C)
    Pozdrawiam!

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    Na pocieszenie Ci powiem, ze sporo sie chwalilo D700, szczegolnie po ukazaniu sie 5D II, a jak ktos z naszego forum porownal przez kilka dni skutecznosc z Canonem, nagle okazalo sie, ze D700 tez pudluje i ze mimo podobnej specyfikacji na papierze - to nie D3.
    (z tego co pamietam - osoba ta miala zamiar zmienic system, zostala jednak przy C)
    :-D, wielkie dzięki, no toś mnie teraz pocieszył. Właśnie kolega ma D700 i mówił że żyleta obraz i że AF zawsze trafia. Jednak jak bym miał do wyboru D700 albo Canona 5D MII to zdecydowanie wole Canona. Jeszcze raz dzięki za pomoc i przepraszam za OT.

Strona 342 z 1000 PierwszyPierwszy ... 242292332340341342343344352392442842 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów