Strona 30 z 228 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080130 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josif Zobacz posta
    Do Twojego wątku nie mogę, organizm się buntuje.
    A na PW też nie mogę, prywatnie wystarczają mi moje dzieci, na cudze nie mam czasu.
    Josif za ten post muszę dodać cię do Friends na CB - normalnie poprawiłeś mi humor

Pank dobra robota! porównywanie twoich fot do Miklesta to mz kpina i gwałt w biały dzień: Ty w przeciwieństwie do niego wiesz kiedy nacisnąć spust

Jeden z moich mentorów MARK ROBERT HALPER powiedział kiedyś tak
    : (w wolnym tłumaczeniu) " Bycie fotografem/fotografia to nie jest coś czego można się nauczyć, to trzeba widzieć" ...

Jak przejrzałem ślubne Miclesa (do których tak gorąc zaprasza w twoim wątku) mam wrażenie że Micles ma kataraktę w najlepszym wypadku

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Jeden z moich mentorów MARK ROBERT HALPER powiedział kiedyś tak
    : (w wolnym tłumaczeniu) " Bycie fotografem/fotografia to nie jest coś czego można się nauczyć, to trzeba widzieć" ...
    Całkiem wygodne i nieźle pomyślane, mówić coś takiego, kiedy samemu jest się na samej górze, a inni są gdzieś na dole i zaczynają.

Inny fotograf, z którym był wywiad na stronie Scotta Kelby, nie pamiętam dokładnie jego nazwiska, powiedział, że każdy, nawet ten z najlepszych fotografów, robił kiedyś absolutnie beznadziejne zdjęcia.

Tak więc punkt widzenia zależy od charakteru człowieka, czy musi dodać sobie animuszu i pewności siebie, czy jest na tyle wielkim człowiekiem i nie boi się, że ktoś wskoczy na jego miejsce, że zachęca do nauki i doskonalenia.

Komuś kto odniósł sukces łatwo jest

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Komuś kto odniósł sukces łatwo jest
    komunał

Coś już napisał Awatar yanovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Inny fotograf, z którym był wywiad na stronie Scotta Kelby, nie pamiętam dokładnie jego nazwiska, powiedział, że każdy, nawet ten z najlepszych fotografów, robił kiedyś absolutnie beznadziejne zdjęcia.
    Niektorzy nadal robia (np ja ;-) ) ale przypadku Miclesa to kolegom chyba raczej nie o zdjecia chodzilo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Dzięki. Nigdy nie walę lampą na wprost. Najczęściej palnik w górę, lightsphere cloudy z pomarańczowym deklem i WB na żarówkę. Często też, jak sufit lub ściany są w miarę blisko, odbijam gołą lampą od nich.
    Piotrek, dzięki za odpowiedź!

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Pank dobra robota! porównywanie twoich fot do Miklesta to mz kpina i gwałt w biały dzień: Ty w przeciwieństwie do niego wiesz kiedy nacisnąć spust
    Dzięki, opinia od takiego zawodowca jest bardzo motywująca.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Bycie lepszym ode mnie nie jest zbyt wielkim osiągnięciem...

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

komunał
    Może i tak, ale czy to nie jest prawda?

Niektórzy pracują na sukces bardzo ciężko i bardzo długo i osiągają go w końcu, swoją pracą. Godne podziwu.
    Ale nie brakuje też takich, których motywuje nie sam fakt osiągnięcia sukcesu, ddoskonalenia się, ale możliwość utarcia nosa innym, wywyższenie się i pognębienie maluczkich.
    Złość, nienawiść, zazdrość to jedne z najsilniejszych ludzkich uczuć, które potrafią zdziałać "cuda".
    Mówienie przez kogoś na szczycie, że ten kto się nie urodził z darem Bożym, mu nie dorówna, ba nawet dobrym rzemieślnikiem nie będzie, nie pachnie mi niczym dobrym.

Tym bardziej, że nie brakuje innych osób, które osiągnęły tyle samo i mówią zupełnie co innego, mianowicie ćwicz, bo pracą możesz osiągnąć to co i ja osiągnąłem.

Człowiek który odniósł prawdziwy sukces, bo chciał być dobry w tym co robi, nie potrzebuje się dodatkowo wywyższać, bo zna swoją wartość, nie musi sam się reklamować, ani mówić, że wielu mu nie dorówna. Jego celem nie jest bycie lepszym od kogoś, tylko najlepszym w tym co sam robi, a to duża różnica. BO nie poprzestaniu w byciu najlepszy od konkurencji, będzie chciał być lepszy niż był do tej pory. Nie musi nikogo zgnębić, bo sam jest swoim rywalem.

Coś już napisał

Domyślnie

Fotka od 152 do 160, jak dla mnie w deseczkę.
    Trudno mi uciec od skojarzenia z Edgarem Degas.
    Wspaniałe światełko i osobliwy klimat.
    Na 152 brakuje mi jedynie tych obciętych palców
    ...no dobra,przyznaję,mam słabość do kobiecych stóp
    ...chyba,że miała dziurę w rajstopach na dużym palcu...
    Ciekawy masz też sposób obróbki, dłubiesz sam w PSie,czy jakieś akcje montujesz?
    A foty coraz lepsiejsze.
    Będę tu wdeptywał częściej.
    Pozdro!

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No to zapraszam do komentarza moich zdjęć do tego właśnie wątku. A uwagi co do moich komentarzy poproszę na PW.
    Do Twojego wątku nie mogę, organizm się buntuje.
    A na PW też nie mogę, prywatnie wystarczają mi moje dzieci, na cudze nie mam czasu.
    Josif za ten post muszę dodać cię do Friends na CB - normalnie poprawiłeś mi humor
    Van, jesteś okrutny. No bo przecież: http://canon-board.info/showthread.php?t=42717.

Co do Twojej ślubnej galerii Panku... Mówiąc po poznańsku: czeba paczyć i (starać) uczyć się.

Strona 30 z 228 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080130 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów