Pokaż wyniki od 1 do 10 z 151

Wątek: [ODI] zdjęcia - reportaż ślubny i nie tylko

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Całkiem fajne. Może poza 2, gdzie kadr mi nie leży. I 10 deczko blade.

Dobrze się oba obiektywy sprawiły w zestawie. Czym błyskałeś? Widzę że ISO800-1600, nie ma za dużej kaszy na pełnych fotkach?
    C7D | S30 1,4 | C17-55 2,8 | S50-150 2,8

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sober Zobacz posta
    Całkiem fajne. Może poza 2, gdzie kadr mi nie leży. I 10 deczko blade.

Dobrze się oba obiektywy sprawiły w zestawie. Czym błyskałeś? Widzę że ISO800-1600, nie ma za dużej kaszy na pełnych fotkach?
    10 mogę poprawić, sam je trochę w PS trochę potraktowałem, tak mi się po prostu widziało

Co do sprzętu to błyskałem EX 580II ale z szerokim kątem to średnio się błyska, zatem takie iso. Niestety do wywołania trzeba było szum usuwać, nie ze wszystkich, te w BW wiadomo nawet lepiej że z szumem
    Generalnie sigma za ciemna niestety - choć na krótszym końcu przy pełnej dziurze dawała radę to na 20 już było za ciemno bo tam 5,6. Tamron trochę wolny i sporo fotek zupełnie nietrafionych ale i tak wyszło nie tak tragicznie.
    Jedno wiem będę celował na 5D plus 17-40 plus T 28-75 oraz C85/1.8 to mi powinno służyć lepiej do takiego typu zabawy

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    No.. całkiem nieźle..;-)

Tylko IMHO na #6 niepotrzebny tak szeroki kąt (lewa część kadru nie zawiera w zasadzie nic interesującego) i trochę jasność do góry, byłoby ok

Na innych ślubach jakoś na to nie zwracałem uwagi, ale z tym dywanem to się coś nie postarali (#7):-P
    no zastanawiałem się czy im go nie wyprostować w PS, ale odpuściłem, a nóż to jakiś znak rozpoznawczy czy coś:P
    pkt 8 regulaminu

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odi Zobacz posta
    Jedno wiem będę celował na 5D plus 17-40 plus T 28-75 oraz C85/1.8 to mi powinno służyć lepiej do takiego typu zabawy
    17-40? Chyba 16-35?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów