No to czego jęczysz?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
tiaaa...
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Przekonałeś mnie slawek_b2b swoimi ostatnimi postami, że wcale nie chodzi ci o dyskusję na temat. To co robisz to jest trolowanie, może nieco subtelniejsze i inteligentniejsze niż zwykle. Trochę szkoda, bo twoje posty są całkiem składne pisane i świadczą o inteligencji autora, ale osobiście tęsknić za tobą nie będę. Poszukaj sobie forum, na którym inni nie będą cię obrażali, tym samym zmuszając cię to riposty na równie niskim poziomie.
Pozdrawiam
Marek/Biperek
ja również dziękuję.. trochę będe tęsknił... a być może nawet zajrzę tu raz na jakiś czas - oczywiście inkognito i bez zakładania wątków
byc może to normalna sytuacja, że osobę która pyta wyzywa się od bezmózgowców, trollów itd, to moja pierwsza przygoda z forum jako, że jestem optymistą to liczyłem na coś więcej a po niektórych wypowiedziach po prostu się zawiodłem i tyle w tym temacie, być może to mój błąd bo prawdopodobnie to jest reczywistość i trzeba na takie forum patrzeć z przymróżeniem oka
szczególne pozdrowienia dla pana wielkie NIC z mózgiem wszechwiedzącym tak rozwiniętym, że go nawet FF nie obejmnie
sami sobie trolla wyhodowaliście![]()
Ostatnio edytowane przez slawek_b2b ; 20-08-2009 o 17:08
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
głowa do góry
wiem o tym i pozdrawiam
a mnie powoli zaczyna urzekać ta http://www.canon-board.info/showthread.php?t=51432
historia, aż ekran przetarłem z kurzu.... fiu fiu...:P
ale oczywiście te kwestie pozostaną przemilczane
a jakże by inaczej w końcu - NIE KARMIĆ TROLLA
żegnam
Ostatnio edytowane przez slawek_b2b ; 20-08-2009 o 17:14 Powód: Automerged Doublepost
Ale że o so chozi? Że nikon sztucznie podbija kontrasty?