Strona 46 z 167 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 1663

Wątek: Machinery HDR Effects

Bywalec
    Miasto
    Koziegłowy

Domyślnie

jeśli cena ma być niższa tym bardziej bym nie robił ograniczeń dla tych co nie maja netu w domu ,dla przykładu ja korzystam z oryginalnego PS 6 bo nie ma tam pierdół związanych z aktywacją przez internet.
    nikt nie będzie się bawić w crack'owanie pragramu za 90zł ,w końcu to nie gra komputerowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaXi_JaZz Zobacz posta
    Vista Ultimate x64 SP2 bez problemu.
    Niestety u mnie na Viscie x32 nie uruchamia się wcale przy czym poprzednia wersja działała.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Jeśli mam w tym celu specjalnie zakładać np. konto na Paypalu, to faktycznie podziękuję.
    Widzisz, co osoba to subiektywna ocena. A jeśli ja miałbym specjalnie logować się do konta w banku, wpisywać dane do przelewu, czekać na sms aktywujący... albo specjalnie szukać portfela, wyciągać kartę kredytową, wpisywać jej detale, zamiast zapłacić trzema klikami w Paypalu to ja faktycznie podziękuję .
    Dla nieposiadaczy Paypala założenie tam konta może być zniechęcające. Dla posiadaczy Paypala wszelkie inne formy zapłaty są bardzo ślamazarne.

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Dokładnie, PayPal to sama wygoda.
    Kiedyś trzeba założyć - zakupy za granicą w sklepach internetowych , e-Bay itp.
    Ja sobie nie wyobrażam nie mieć PayPal'a .
    Naprawdę nie rozumiem oporów przed naprawdę wygodnymi rozwiązaniami.
    Nie ma , nie próbował , ale nie chce mieć konta - dlaczego?
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Windows XP Professional (wersja angielska) z SP3 - an unsupported operation was attempted - w trakcie uruchamiania. Pojawia się plansza główna, a pod nią ten komunikat. Następnie plansza znika i nic...

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czy jest ktoś komu Machinery działa na innej niż polska wersji systemu?

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Na Win7 angielskim śmiga.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Ja niestety będę musiał uruchamiać na wirtualnej maszynie bo Machinery na Linuksa nie będzie :S
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Coś już napisał
    Miasto
    Głuszyca

Domyślnie

Pewnie mnie zaraz setki użytkowników zjedzie "zrób lepszy" , "jak ci się nie podoba to nie musisz" itp.,ale na początku tytuł wątku brzmiał "Nowy fantastyczny-musisz mieć!!!",czyli widząc po dzisiejszych wypowiedziach była to jedynie komercyjna reklama. Po drugie autor programu pisał ,nie będzie komercyjnej wersji,gdyż w Polsce nikt nie kupi ,natomiast wszyscy UKRADNĄ,po trzecie bez tych użytkowników "testerów" nie było by finalnej wersji programu,o czym większość wydaje się nie myśleć,po czwarte czy jeśli ktoś używa aktualnej teraz wersji i nie wykupi licencji ,gdy już będzie to możliwe ,to jest już ZŁODZIEJEM,czy jeszcze nie.Celowo podkreśliłem słowo "złodziej",wydaje mi się ,że zbyt często i zbyt łatwo tutaj padające.
    Osobiście uważam ,że program jest świetny,gratuluję MMM pomysłu ,wiedzy i zaangażowania .Dla mnie osobiście zrobienie takiego programu to kosmos i zgadzam się z tym ,że należą się autorowi profity za swoją pracę,nie zgadzam się natomiast z formą z jaką się to wszystko odbywa.Przypomina mi się jak to kilka lat temu,nagabywano w marketach"proszę mam dla Pana'i flakon perfum za darmo,całkowicie za darmo,jedynie tak przy okazji może kupi Pan'i jeszcze dwie butelki po xxx cenie,jeśli nie to proszę oddać te całkowicie za darmo"

Bywalec

Domyślnie

Pewnie mnie zaraz setki użytkowników zjedzie "zrób lepszy" , "jak ci się nie podoba to nie musisz" itp.,
    nie napiszę "zrób lepszy" itp.. ale zapytam; po jaką cholerę w tym wątku ciągnąć:

a. wywody o wyższości paypala nad rorem i vice versa
    b. tematykę piractwa, formy sprzedaży ...

człowiek zrobił program, ludzie go testują, będzie ostateczna wersja, testerzy być może dostaną po sztuce za free, autor ustali cenę, wystawi na sprzedaż, jeden kupi, drugi nie ... koniec kropka

potrzeba do tego jakiejś wyższej filozofii?
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 46 z 167 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów