To jeszcze przy okazji nowej wersji powrócę ze swoim nieśmiertelnym pytaniem. Co z zarządzaniem barwą? Kolory mi się rozjeżdżają.![]()
To jeszcze przy okazji nowej wersji powrócę ze swoim nieśmiertelnym pytaniem. Co z zarządzaniem barwą? Kolory mi się rozjeżdżają.![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
te linie to przewody pod lampy kloszowe które wiszą pod nimi![]()
![]()
Zrobiłem jeszcze miłą niespodziankę dla tych, którzy kiedyś uruchamiali wersję demo, która następnie wygasła. Program pobrany ze strony będzie jeszcze działał jakiś czas.
Te linki to zasilanie lamp i montaz kloszy za jednym razem![]()
przed chwilą sciągnąłem demo i po krótce czego by mi brakowało (zaznaczam, że nie lubię się bawić zdjęciem dłużej niż 1-5minut - może lubię ale nie mam czasu ): suwaki balansu bieli, wyciągnięte na wierzch presety i podgląd jak w LR tylko przez najechanie, a nie przez klikanie, może nie potrafiłem jeszcze bo 5 minut na nim siedziałem lecz nie potrafię uzyskać całkowitej czerni. Nie mniej jednak, Marku szacunek i ukłon wielki![]()
hm... mimo że na początku nie byłem entuzjastą tego programu, to ta ostatnia funkcja daje całkiem ciekawe, naturalne rezultaty
dokładnie tak jak poprzednik ... dlatego poważnie zastanawiam sie nad zakupem, brawo program super
Canon FF
Trochę podkręciłem algorytm łączenia obrazów i zmieniłem tak żeby nie promował tak bardzo najjaśniejszych partii obrazu przy łączeniu. Wersja 1.5.2