Nie rozumiem watku. Czemu ta oferta sony tak wam przeszkadza?
Nie rozumiem watku. Czemu ta oferta sony tak wam przeszkadza?
bo nasz kochany canon i nikon ma w dupie ten kraj. w ostatnim czasie widzialem reklame ixusa canonowego na autobusie ! łał nowość... reklamują się ! mają nasz kraj gdzieś i co, sony coś zmienia, zaczynają*się interesować. wyrzucili caly canon poland - może coś się zmieni... canon i traci, sony zyskuje. dla nas tym lepiej ! kupując sony nie tylko kupuje się*i kończy się*zakup i kontakt i pomoc z tą firmą zwykłego użytkownika jak w wypadku canona czy nikona. Mając alfę, można iść na gdzie jest SONY porzyczyć baterię, kartę, podładować baterię, pobawić się* - canon i nikon tego nie ma. nie ma ludzi ich reprezentujących w w tym kraju, ani prezentacji sprzętu. bawił się ktoś kiedyś L'ką wyporzyczoną na ? a ja 300 f/2.8 Sonego tak...
sorry zaitsev inaczej zrozumiałem Twoją*wypowiedź, sorry![]()
5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/
a ty na h*j trollujesz z takimi tekstami ? za mało postów masz ?
nie podoba się to nie czytaj. to wszystkim wyjdzie na zdrowie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
oferta przeszkadza bo nie jest canonanie znasz tego ?
najmniej nienawiści do innych systemów póki co wykazują sonowcy... z tego co zauważyłem.
Ostatnio edytowane przez xpressive ; 27-07-2009 o 19:19 Powód: Automerged Doublepost
5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
trola to sobie poszukaj, ja tylko stwierdzam fakt, bo narzekasz że ten canon taki zły, a w s(ł)onym to nawet można obiektyw sobie sprawdzić
znam sytuacje przeszkadzających ofert, ale nie przesadzajmy też z tym wychwalaniem innych.
gdyby np. mnie nie trzymały u canona, takie szkła jak 35/1,4 czy 85/1,2 (dopiero w planach), to bym pewnie już zmienił system na nikona.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
ale ponarzekałem(?), że nigdy na imprezach go nie ma nie pokazuje się, nie można podpiąć w tym kraju własnego body i pobawić się*szkłem ? nie uważasz, że takie coś powinno byc na porządku dziennym ? bo ja uważam. to jest nie dbanie o klienta. Tak samo testy jakościowe canona...
nie wychwalam innych ponad wszystko, każdy aparat ma jakieś wady.
no widzisz, ja przykładowo obiektywy kupowałem póki co na giełdzie foto oraz w foto-it, no i powiem Ci że nie było problemu, żeby podpiąć przestrzelić daną sztukę, jak coś nie tak z moim body, to wybrać*inną. jakoś panowie w wyżej wymienionym sklepie nie robili problemu gdy chciałem się*"pobawić" 85L, więc wiesz![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Były niedawno warsztaty pod egidą Canon-a i nie spotkały się chyba z zbyt dobrym przyjęciem na Forum. Jak na naszych warsztatach zapowiedziałem obecność 1DS Mark coś tam to pojawiły się głosy o, że na warsztatach nie mieliśmy promować sprzętu. Na plenerze w lutym też nie było chętnych do noszenia Marka.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
też się bawiłem, ale to nadal sklep... nie impreza lotnicza, jakiś piknik, np góraszka czy coś, gdzie normalny śmiertelnik nie będzie miał okazji pofocić 300 f/2.8... raczej 300 się nie pobawisz w fotoicie bo za mały ;p
ps. też*tam kupuję ;]
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to wybór człowieka czego używa i co kupuje. zwykła zazdrość. mieć nie może to dopowie co trzeba...
Ostatnio edytowane przez xpressive ; 27-07-2009 o 19:44 Powód: Automerged Doublepost
Powracając do tematu wątku to poradnik jak fotografować wbudowany do lustrzanki to żadna nowość i było to już chyba w Nikon D40. Jeśli ktoś będzie się chciał nauczyć fotografować przy pomocy tych wbudowanych piktogramów raczej osiągnie niewiele i lepszym rozwiązaniem jest chyba dokładanie programów tematycznych jak to robi Olympus gdzie w ostatnich modelach amatorskich lustrzanek jest ich około trzydziestu. Aby nie było pomyłki są zilustrowane przykładami odpowiednich zdjęć i stosownym opisem sytuacji. Mi się bardzo podoba rozwiązanie problemu przymkniętych oczu w wykonaniu nowych lustrzanek Sony.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.