a ty na h*j trollujesz z takimi tekstami ? za mało postów masz ?
nie podoba się to nie czytaj. to wszystkim wyjdzie na zdrowie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
oferta przeszkadza bo nie jest canonanie znasz tego ?
najmniej nienawiści do innych systemów póki co wykazują sonowcy... z tego co zauważyłem.
Ostatnio edytowane przez xpressive ; 27-07-2009 o 19:19 Powód: Automerged Doublepost
5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/
trola to sobie poszukaj, ja tylko stwierdzam fakt, bo narzekasz że ten canon taki zły, a w s(ł)onym to nawet można obiektyw sobie sprawdzić
znam sytuacje przeszkadzających ofert, ale nie przesadzajmy też z tym wychwalaniem innych.
gdyby np. mnie nie trzymały u canona, takie szkła jak 35/1,4 czy 85/1,2 (dopiero w planach), to bym pewnie już zmienił system na nikona.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Temu Panu podziękujemy. Ban na 6 miesięcy na ochłonięcie powinien wyjść i Panu i forum na zdrowie (sam nie wiem czemu pisze z wielkiej litery no ale...). Takiego poziomu wypowiedzi nie życzymy sobie na forum. A jak się pojawi klon omijający ban to będzie ban permanenty plus zabawa w ciuciubabkę z klonami.
A wracając do tematu
(tu powinien Vitez dopisać "Rozmowa jest kontrolowana")
Fakt, faktem ze ten serwis jest troche zaniedbany w Polsce i tylko stolica ma szybki dostęp do reklamowania i serwisowania sprzetu :neutral:
Osobiście nie wiem jak to jest z tym serwisem sony' ego, ale z tego co widze to jest to bardziej rozwiniete niz Canon :-|
Moim zdaniem Sony staje sie lubiany ze względu na podejście do klienta - obsługa w Sony Center jest na wysokim poziomie - można sobie pomacac lustra, podłaczyć obiektywy, podrukowac zdjęcia zrobione. Człowiek chętniej kupuje coś co juz sprawdził. Poza tym byłem w szoku jak jechałem do Sony Center w stolicy po obiektyw z kolegą i chłopaki w sobote czekali na nas ponad godzine po zamknięciu bo złapalismy korki na trasie Lublin - Warszawa. Takim zachowaniem zachęcają ludzi do kupna sprzętu ich firmy.
Mniej sprzętu, więcej talentu.