Mogę z czystym sumieniem oświadczyć ze skończyły się czasy pełnej świadomości i manualnych ustawień, Nie musimy uczyć się odpowiednio ustawiać przysłony do czasu naświetlania bo oto jest ona Sony alpha 380 !!.
Dzisiaj rano czytając Focusa, zresztą bardzo ciekawą gazetę natrafiłem na bardzo intrygujący artykuł, co prawda załamałem się troszkę gdy od jakichś 4 wydań tejże prasy zauważyłem że reklamuje ona alfy ! Ona też ?!
Nie mniej focus idzie zgodnie z techniką i reklamuję nowinki a tutaj macie artykuł.
"Fotografia dla każdego"
Dziś nie trzeba już znać się na technicznych szczegółach, by zrobić doskonałe zdjęcie. Wystarczy wysokiej klasy aparat, taki jak najnowsza cyfrowa Sony a380 jest bardzo lekka, ale wyposażona została we wszystkie niezbędne (w tym matrycę 14,2 megapiksela, stabilizator SteadyShot INSIDE,wyjście HD oraz funkcję Quick AF Live View). Początkującym przyda się nowy przyjazny system obsługi - korzystanie z niego ułatwia jasny, czytelny, 2,7-calowy ekran LCD, który można wygodnie odchylić w górę lub w dół.
Po przeczytaniu tegoż artykułu apeluję do użytkowników o zmianę systemu z racji łatwości obsługi i możliwości zrobienia "doskonałych zdjęć"
a Moderatorów proszę o zmianę forum na sony-board.info.
Z góry dziękuje![]()