Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: Wzbudzanie podziwu u przechodniow

Mieszany widok

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Mam. Przypomina mi to czasy, kiedy wchodziły walkman'y. Niektórzy nosili dla szpanu same słuchawki.
    Jesteś lepszy. Masz prawdziwy sprzęt.
    Nie wyczytales tylko 1dnego - nie nosze sprzetu na szyi ani nigdzie indziej dla szpanu - moze Ty po kazdym zdjeciu chowasz sprzet co by ani mucha na niego nie siadla ale ja czasem wole przejsc sie z nim na szyi kilkaset nawet metrow zamiast ciagle otwierac i zamykac plecak i wkladac i wyciagac wszystko po to by strzelic kilka razy migawka. Szpanowac tez nie mam za bardzo czym - zobacz sobie moje galerie z podpisu - mam taki sprzet a zdjecia nie adekwatne do niego - moze bede lepszy, nawet chce byc, bede

A na marginesie to Tamrony i Metze chyba nie sa zbyt szpanerkie ... wsrod znajomych nikt nawet nie slyszal o tych firmach dopoki nie mieli kontaktu ze mna ... wiedzialem ze do szpanu lepszy bylby bialy Canon tylko co mnie na Tamrona pokusilo ani nie ma USMa ani ISa, ani nie jest bialy ... wiem, wiem - to glosny i szpanerski AF zadecydowal o zakupie

Skupmy sie juz na tym jak jestesmy postrzegani (podziwiani) podczas naszego hobby/pracy a nie o dowartosciowywaniu sprzetem wlasnego ego bo sa tansze i skuteczniejsze sposoby na to.
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ElSor Zobacz posta
    [/I]Skupmy sie juz na tym jak jestesmy ..... (podziwiani)
    Ale skąd ty wiesz że ci ludzie patrzą na ciebie z podziwem???? Może ślinią się i błagają cię żeby móc chociaż dotknąć sprzętu lub proszą cię o dotknięcie ręki, autograf - bo nie wiem w jaki sposób ten podziw rozpoznajesz i skąd wiesz co ci patrzący o tobie myślą.

Czasami podczas pleneru na polach patrzą na mnie krowy - czy one też patrzą z podziwem??

To że tobie się wydaje/chciałbyś żeby patrzyli na ciebie z podziwem nie oznacza że tak jest.
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Uprawnienia umieszczania postów