Robert, 8 super, strasznie takie lubię :-D
Kurna, żałuje strasznie, że mnie nie było z Wami... Atmosfera widzę była iście w stylu CB in Kraków![]()
nessuno - 1 wymiata - WOW, że tak powiem!!
JaBlam - historyjka pięknie opowiedziana - ale sprawiłeś, że jeszcze bardziej żałuję, że nie mogłem iść...
Robert - 8 fajnie wygląda
westu - dwójeczka ciekawa, ciekawa![]()
24. Aby dostac sie na miejsce w ktorym , krecona jest scena z Idolem, musielismy wspiac sie na gore po schodach ... nie zdziwicie sie pewnie ze i film i schody maja to samo okreslenie - kręcone
25. Coz za rozczarowanie. Pusty postument! Okazalo sie, ze ktos z pierwszej grupy zwiedzajacej "pozyczyl" sobie IDOLA i przepadl jak kamien w wode, a dodatkowo otwor, przez ktory mial wytoczyc sie sferyczny głaz okazal sie za mały.....
26. Pozostalo wiec tylko zrobienie kilku szerszych ujęć i opuscic rozczarowany felerny plan filmu o Dr.Jonesie.
27. Dano nam za to możliwosc popodziwiania nowyego futurystycznego designu chatki Baby Jagi z przybudówką w ktorych napewno juz cos sie pichcilo bo dym lecial kominkiem. Na wizyty braklo czasu.
28. Na oslode zaproponowano nam wizyte w pomieszczeniu, zebysmy mogli sobie jeszcze pofotografowac kabelki, tym razem juz nie spiralne...
29. Ale jesli ktos nie zdazyl wczesniej porobic fotografi koleczek, to jest jeszcze jedna szansa!
30. Starczylo jeszcze czasu na zrobienie kilku ogolnych widokow pomieszczen z kabelkami i koleczkami z jednej..
31. i drugiej strony...
32. Ostatnie zdjecie - 2 koleczka w jednym (które wczesniej co prawda byly w pomieszczeniach ale w razie jakby ktos ich nie zauwazyl)
33. I na zakonczenie, pamiatkowe zdjecie, tym razem bez "misiów" i innych postaci bonusowych.
I tyle ode mnie.
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 19-04-2009 o 22:46
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
kółeczka rzondzomja bym mogła tam pracować, bo bym sobie tak kręciła i kręciła...
JaBlam, 12mm na pełnej klatce wymiata, co widać szczególnie na 26.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Świetne kadry, gratulacje.
Mi szczególnie dwudziestka szóstka jablama przypadła do gustu (wnętrze chłodni kominowej).
Ale nie ma tak. Na photo dayu byli fotografowie z różnych grup. Domagamy się więc zamieszczenia zdjęć na www.mmkrakow.plWystarczy dodać wpis do bloga
No i przypominam, że w konkursie "po" są do wygrania trzy akredytacje foto na wybrane przez zwycięzców wydarzenia.
No, a my zabieramy się d organizacji PD 4.0, bo chyba się podobało![]()
Strasznie żałuję... No ale ja też nie próżnowałem - nie wrzucam zdjęć coby nie zaśmiecać - podam linka http://krisstec.blogspot.com/![]()