Klimat był elegancki i czasami gorący ;]
Miło było poznać wesołą kompanię, i tylko przez brak śmiałości jakoś nie zagadałem, ale od razu było po was widać że jesteście swojacy![]()
Klimat był elegancki i czasami gorący ;]
Miło było poznać wesołą kompanię, i tylko przez brak śmiałości jakoś nie zagadałem, ale od razu było po was widać że jesteście swojacy![]()
No to dałeś panie ciała :/
Na tej fotce to pewnie ten w okularkach z 17-85 to Ty ??
Canon 50D + dodatki
Ostatnio edytowane przez k4cper ; 19-04-2009 o 20:18
Nie weszla.. podobno bylismy najbardziej powolna grupą ..musieli popedzac zebysmy coraz szybciej szli
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ta pierwsza foto Nessuno to jakby krzyz w wodzie lezal..
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 19-04-2009 o 20:25 Powód: Automerged Doublepost
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
u nessuno 4. mi się spodobała bardzo.. taka nierealna wyszła.. jak w grze jakiejśprzez tą małą GO
To teraz troche ode mnie....
1. Na poczatku kazano nam wzloyc zolte nocniki na glowe.. Yoshitaka
2. Robert Dy
3. nessuno
4. Podobno na terenie calego obiektu Wielki Brat patrzy i mamy byc ostrożni .. niektorzy pracownicy od razu zakomenderowali ze nie ma kręcenia kółkami
5. Niektore znaki informowaly nas o tym ze w niektorych miejscach mamy byc szczegolnie ostrozni bo jak nie, to nas ze skory obedra od palców rąk zaczynając.
6. Ale yoshi twierdzil , ze to sa magiczne portale i wystarczy reke przylozyc i przeniesie do innego miejsca. Nie zadzialalo niestety, a moze, trzeba tam przylozyc na wpol obdarta reke jak na obrazku bylo pokazane?
7. W pierwszej sali wszędzie byly kółka, kólka i kólka.. Fetysze kółek byliby w siodmym niebie!
8. Czasem dla odmiany zdarzaly sie liczniki i kabelki, ale i te byly albo zaokraglone albo w kółkach.
9. Z pomieszczenia z kólkami poprowadzono nas na plan filmowy remake "Wladcy pierscieni: Dwie wieże" w wersjii futurystycznej.
10. W tej wersji nawet rumaki sa zmechanizowane, chociaz tak samo grożne!
11. Wieze byly wysokie i waskie wiec wspiac sie za brdzo nie moglem bo bym sie zaklinowal. Ale ale .. czy zauwazyliscie cos? Brawo! Znow kólka!
12. Podczas , kiedy pan opiekun opowiadal nam o tej nowej wersji filmu....
13. Yoshi, stwierdzil, ze nie moze sobie odmowic zrobienia Robertowi kilku portretow w tej wyjatkowej scenerii.
14. Po minach widac, ze sesja byla udana. To i dobrze bo w tym momecie opuscilismy plan i skierowalismy kroki w okolice kolejnych atrakcji.
15. W dokumencie, ktory przyslalo w mailach MMKrakow, podkreslano aby nie wchodzic sobie wzajemnie w kadry. Niektorzy uzytkownicy przygotowali sie wzorowo. Zabrali ze soba stosowne znaki oznajmujace , ze robia foto i prosza o nie wchodzenie w kadr.
Jarek
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
16. Okazalo sie, ze pociagi to tylko ozdoba i juz tam nie jezdza. Dobrze, ze chlopcy stracili cierpliwosc. Wszyscy byli spragnieniu po godzinnym chodzeniu i fotografowaniu kolek, wież i mechanicznych koni, ,ze w koncu zaproponowano nam cos na orzezwienie...
17. Pyszna oranzada o smaku lemonek wprost z linii produkcyjnej.
18. Napijcie sie ile chcecie, nie zalujcie sobie.
19. Wodnik Szuwarek patrzyl przestraszony , co zaraz bedzie sie dzialo. Nawet jego blyskajace slepia nie odstraszymy spragnionych fotografów
20. Nie trzeba bylo 2 razy zachecac.... o 12.15 pojemniki wypelnione byly po brzegi pysznym napojem...
21. kwadrans pozniej nie zostalo ani kropelki! (wez i zaoferuj poczestunek!)
22.. Udalismy sie nastepnie na plan kolejnego filmu, tym razem na plan Indiany Jonesa I poszukiwaczy zaginionej arki, w miejsce slynnej sceny z idolem. Jednakze po drodzie mielismy okazje poogladac kilka rekwizytow z innych produkcji - dla przykladu tutaj slynne lancuchy na ktorych Terminator w 2 giej czesci zostal opuszczony do ognistej substancji na koncu filmu.
23. Co niektorzy nie odmowili sobie i tutaj sesji portretowej! (nie za duzo Robert?)
cdn.
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 19-04-2009 o 22:21
Jarek
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr