Potwierdzenie dostałem w piątek rano, grupa nr 4.
Potwierdzenie dostałem w piątek rano, grupa nr 4.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Ja się właśnie dowiedziałem, że do czwartku trzeba było wysłać na maila potwierdzenie. Rzecz jasna - dodałem się do listy i na tym skończyłem, tak więc coś mi się wydaje, że mnie łęg ominie... :-/
No i po... mam nadzieje, ze wszystkim sie podobalo. Moim zdanie bylo wiecej i ciekawiej niz w zajezdni. Wiele fajnych rzeczy mozna bylo pozwiedzac (wnetrza kominow to masakra - totalne zaskoczenie!) no i pobyc w miejscach gdzie zwykle nie ma szans na dostanie sie.
Z grupami to bylo tak, ze wyslalem maila do Aleksandra, i powiedzialem ze yoshi, robert, nessuno i ja chcemy byc w jednej, najlepiej w pierwszej ale jesli jest juz zapchana, to inna ale zeby nie rozdzielac, chcialem i Ciebie kaaan podrzucic ale skoro masz inny nick na MM to ja nawet nie wiedzialem jaki podawac...Organizacja przed faktycznie troche nawalila ale po przybyciu na miejsce bylo juz ok i sprawnie. Fotki niedlugoMam nadzieje ze tym razem wszyscy pokaza co ustrzelili.
pozdr i dzieki za ponowne spotkanie!
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
JaBlam no pewnie, ze nie ma żadnego problemu.Plener bardzo udany zarówno pod względem pogody jak i miejsc, przyznam, że niektóre robiły wrażenie.
Ostatnio edytowane przez Yoshitaka ; 19-04-2009 o 17:29
Canon 50D + dodatki
tak, wesoła grupa pod wezwaniem żółtych czapeczek
było super![]()
Zolty nocnik to chociaz pod kolor Nikonów![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Normalnie jesteście TRENDY ciekawe foty , Jarek czapeczka spasiła Ci pod stajnie N.
Mam pytanie czy czapeczek ,,Elek,,nie było ???hehe
Pozdrawiam uczestników...
PS. No ja przez rok poznawałem elektrownie tyle że w Jaworznie ale focenie zabronione , za to pracować trza było![]()
Ostatnio edytowane przez sbogdan1 ; 19-04-2009 o 18:52
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem
Ciekawe pod kolor czego były spodnie z Iraku ??
Kultury raczej nie ...
Mistrz przekazuje energię kosmiczną mniej doświadczonemu.
Ręka mistrza rozmyta ze względu na potęgę jaką włada
Canon 50D + dodatki