Oooooja też z Rataj pojadę... Może się poznamy
![]()
Oooooja też z Rataj pojadę... Może się poznamy
![]()
40d | BG-E2N | C 17-85 IS| C 50 f/1.8 | T 70-200 f/2.8| 430Ex II
Kurde 9.40 będzie ciężko po sobotniej imprezie ale się postaram dotrzeć
A właśnie jest w razie czego jakaś alternatywa?? ;->
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Sprawa z dostepnością obiektu na Kobylimpolu wygląda nastepująco:
Właścicielem jest (najprawdopodobniej) Howard Property Polska sp. z o.o., spółka z Krakowa (ew inna spółka Howard Holding); w każdym razie w Property można uzyskać wszystkie potrzebne informacje bo pozwoliłem sobie do nich zadzwonić.
Generalnie nie ma problemu z uzyskaniem oficjalnej zgody na wejście - przy czym osoba decyzyjna była akurat niedostępna (pani z którą rozmawiałem była bardzo miła ale nie mogła sama nic zdecydować) - być może uda mi się uzyskać jakieś informacje jutro.
Teren bywa pod dozorem.
Co jest na tym kobylimpolu, bo szukam i znaleźć nie mogę...
> A, browar jakiś.
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 16-04-2009 o 16:37
O obiektywach wiem prawie wszystko
jak linia 55 to będzie nas 3je :-D
A mógłby mi ktoś umiejscowić na mapie ten cały browar ? bo jedyne co widze na wikimapii z opuszczonych to stara lokomotywowania(http://wikimapia.org/#lat=52.3905301...5&l=28&m=a&v=2)
Ostatnio edytowane przez sharky_88 ; 16-04-2009 o 18:19
Be kind to those less fortune....
Nawet czwórka ale ja jadę od d* strony - z Zalasewa
Browar jest tuż obok przystanku na Piwnej link. Zresztą, już z daleka widać komin Browaru.
W sobotę rano pojadę jeszcze w ten rejon rowerkiem i rozeznam jak to tam wygląda w środku i na zewn. (postaram się wrzucić jakieś fotki poglądowe ;-) )
ano to mnie chyba rozpoznacie, nie? ;>
to nie mleczak, to jakis inny kwiot ale ok, moge sobie cos do włosow wsadzić![]()
No to zbierajmy sie do kupy i wio!
Ja tez w koncu bede:P