również pracuję :/
Ja tak samo jak już to weekendy ale faktycznie czas się znowu spotkać.
owszem, uwazam, ze weekend bedzie najlepszym rozwiazaniem![]()
To ja poczekam jak to się rozwinie :-) Chętnie spotkam się i poznam Poznańską część forum :-)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Niech każdy żuci miejsce a potem wybierzemy. Moja propozycja to gremialny i skomasowany atak na palmiarnię. Może to mało mroczne ale za to niezależne od pogody.
palmiarnie mozna odwiedzic nawet po pracybo ja zapomnialem ze sam pracuje w terminie co podalem
![]()
ja proponuje na pozmeat, bo powoli sie wszystko tam rozpada i zapewne niedlugo jesli nie zostanie wyburzone to sie samo zawali![]()
hm...pozmeat byl ostatnio
palmiarnia...hm...
jasne czynne do 16.00
wstep normalny 5,5 zł
opłata za aparat fotograficzny 4 zł
a ja o 16 dopiero koncze robote
panowie jakies konkretne propozycje
a tak mi sie wydaje ze jak juz po pracy to tylko wieczorno/nocne fotki ale czy nam sie chce?![]()
qtek.digart.pl
tej, jak wieczorne to ja sie pisze.. jak nie wieczorem to ten weekend lutego mi nie pasuje, sobota- kurs rysunku, niedziela - sesja, którą juz i tak przekładałam...
Qtek z palmiarnia to o weekendzie myślałem w tygodniu to leniuch jestemalbo pstrykam jakieś pierdółki na stole
![]()