Strona 121 z 302 PierwszyPierwszy ... 2171111119120121122123131171221 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 201 do 1 210 z 3013

Wątek: Poznań - surowe, mroczne może ktoś zna?

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

i nic złośniku nie powiedziales...
    Monalisa ma kilka propozycji, niech da konkretna

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Qtek jakoś sobie nie przypominam żebyś zapraszał.

Bywalec Awatar Qtek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Qbexus... patrzylem jak sie zbieracie...niby kwiatki..niby...jakies co mnie nei kreci....to ja ze spontanem pojechalem
    qtek.digart.pl

Dopiero zaczyna Awatar Monaliza
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Qtek --> trzeba było napisać, akurat w ost weekend nudziłam się, a że jak weszłam na forum była już data 22 marca to się dostosowałam...
    bardzo fajne fotki, od jakiegoś czasu myślę o zdjęciach w opuszczonych w tego typu strojach...
    a to miejsce, to nie przypadkiem fabryka mebli? czy coś innego?

Goomis --> między innymi dlatego, że wstęp tam mają tylko nieliczni, a okazało się, że jedna znajoma może wprowadzić tzw "wycieczkę" ale raczej jest to możliwe przy większej mobilizacji i przy wcześniej ustalonym terminie.... no chyba, że ktoś jeszcze ma jakieś znajomości?
    inna możliwość, ale nie wiem na ile będzie dostępny cały teren rzeźni, jakoś w drugiej połowie kwietnia będzie tam zorganizowana impreza sponsorowana przez Poznań, więc można spróbować chociaż coś sfotografować, jednak nie wiem na ile będzie już jasno....

1. gunia
    2. Monaliza
    3....

miejsce, dlaczego ja mam podać konkret? :P
    już pisałam, może być ten budynek na grunwaldzkiej i chyba coś jeszcze, ale może ktoś ma pomysła :rolleyes:

Bywalec Awatar Qtek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

no to knujcie....ja sie dostosuje...

aha...w lesie tez bylem ..
    qtek.digart.pl

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Qtek to była propozycja, mnie np. tak średnio pasuje wiosna do opuszczonych ;p wiosna to do parku, lasu, łąki itp.

ktoś załatwi modelke jakąs tez?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

1. gunia
    2. Monaliza
    3....
    ...padius
    4...

Dawno nigdzie z aparatem nie byłem, z chęcią się zatem wybiorę. Co do miejsca - ten młyn o którym wspomniała Monaliza, przy ulicy Lutyckiej - jedyny minus to niezbyt ciekawe połączenie komunikacyjne jeśliby ktoś się wybierał MPK (trzeba dojść z 15 minut - albo podjechać rowerem ). Poza tym miejsce ok, byłem tam kilka razy, widać że chata z roku na rok ma się coraz gorzej, ale jeszcze jakoś stoi. W środku sporo śmieci, ale to jak wszędzie (no, może trochę więcej...).

Ale skoro wiosny mamy szukać, to na pewno nie tam Mam tylko nadzieję, że pogodę wiosenną ktoś załatwi.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

1. gunia
    2. Monaliza
    3. padius
    4. Goomis

No nie mówcie, że w Poznaniu nie ma ciekawych miejsc na plener, bo nie uwierzę :-P
    A może takie klimaty jak te tam u Danvelda? Albo jakieś inne opuszczone niż rzeźnia/rozpadający się i zaśmiecony budynek gdzieś ;-) Nie wiem będę strzelał z miejscami bazując na tym co mamy w bydzi lub co może być ciekawe -> jakieś budynki pkp, starych zakładów przemysłowo-produkcyjnych, rajd po kamienicach(bramy, podwórka, wnętrza), jakieś ogólnie stare budynki/domy więcej pomysłów nie posiadam :-P
    A może powtórka akcji ze wschodem słońca? No nie wiem...
    Modelki nie załatwię mogę jedynie się postarać o modela(znajomy)... Z tego co już tu poczytałem to chyba gunia masz zawsze w zanadrzu kilka modelek?? ;-)
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Dopiero zaczyna Awatar Monaliza
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

w sumie można by zahaczyć o wolne tory, ale nie wiem czy tam nadal są jakies fajne stare budynki po tym jak prowadza remonty ogolnie na pkp.. wolne tory - między PKP a PKS...

ja mogę ewentualnie posłużyć za modela jak we wrześniu

Qtek --> daj więcej please tematyka z elfami jest fascynująca

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

zgadzam się, pokaz cos wiecej Qtek, moze jakis swoj elfi temacik zaloz
    w ten weekend idziecie?

Strona 121 z 302 PierwszyPierwszy ... 2171111119120121122123131171221 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów