Bez apostrofu - to nazwisko :-)
Oczywiście że podam jesli was to bawi. ZNAM faceta bo kupowałem już od niego choćby G9. Pracuje w USA i przywozi różne historie: tanio i szybko.Nie on jeden tu na Wybrzeżu.
Koniec "spiskowej teorii dziejów" - przykro mi. Naprawdę myślicie że złodziej z "fantem" leci na Allegro? Uau... to chyba infantylnością ten kto tak myśli - dorównywałby temu złodziejowi.
A negatywy? Sam mam kilka choć praktycznie tylko kupuję.
Margines błędu...
Taa - i niby tak zupełnie przypadkiem gość masowo skupuje panele do odtwarzaczy samochodowych i praktycznie wszystkie przedmioty sprzedaje bez papierów, ładowarek i innych dodatków których nie nosi się przy sobie?
Paserką pachnie na kilometr.
Paser? To dlaczego siedzi dwa lata ale na...Allegro? Na tym koncie - bo na innym to od 2003...Wiesz że ten p a s e r obsłużył ponad 1300 kupujących? .Z doświadczenia wiem jakie zagrożenie niosą "teorie spiskowe" a jak banalna bywa rzeczywistość.
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=439611
U tego delikwenta kupilem kiedys 350D. Bez papierow, pudelka, ladowarki, sterownikow, itp. Nie zastanawialem sie dlaczego sprzet jest niekompletny - to byl moj pierwszy aparat i mialem o tym zerowe pojecie. Po jakims czasie zauwazylem, ze brakuje tez numeru seryjnego (naklejka zostala zdrapana) na sprzecie a kontakt ze sprzedawca byl zerowy. Obserwowalem potem goscia i sprzedawal masowo same laptopy z zasilaczami. Zglaszalem wielokrotnie sprawe do Allegro ale nic w tym przypadku nie zrobili, bo generalnie maja to w dupie czy ktos sprzedaje kradziony towar.
Ale nie wazne... Przeczytajcie sobie strone "O mnie" tego kolesia i jego zasady. Mnie rozwalilo zdanie:
"WZIĘCIE UDZIAŁU W MOICH AUKCJACH JEST JEDNOZNACZNE Z AKCEPTACJĄ MOICH ZASAD I DOBROWOLNĄ REZYGNACJĄ Z INNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH PRZEPISÓW"
To się już zaczyna wojna na słówka... Bezsensu.Wycofuję się z próby przekonywania kogokolwiek że - choćby - każdy kij ma dwa końce.Możecie nadal ekscytować się własną monotematyczną przenikliwością i autorytatywnym wypowiadaniem w tematach jak w tytule postu.
Podrzucę jeszcze tylko coś-niecoś ze swoich doświadczeń:
Sporo sprzętu kupiłem - papiery to tylko n i e k t ó r z y mają.Wtórny obieg sprzętu (szczególnie starszego) charakteryzuje się BRAKAMI.
Papierków; uchwytów; kartonów; futerałów...
Sam sprzedając - czasem sprzedaję g o ł e coś.
I staram sie tanio!!!
Też jestem paserem?Sami przyjrzyjcie się swoim podwórkom: macie wszytskie papiery i inne wymagane dupperschnitty?! Macie c i e r p l i w o ś ć by odpowiadac na setki maili (bo gdy sie sprzedaje coś w okazyjnej cenie - ludziom sie wydaje ze można jeszcze coś stargować!)
Porażająca jest ta autorytatywnośc z jaką "sądzicie" sprzedających -tym bardziej że jak wspomniałem wcześniej - obarczona infantylizmem typu "paser na Allegro"...
Złodziej - jednorazowo - może...
Ale PASER?! Gośc który nic innego nie robi tylko handluje kradzionym?!
...litości...
Jakby kolega się doczytał - dane o ilości dotyczą DRUGIEGO konta tej samej osoby.
Nic więcej nie mam do powiedzenia w temacie.
Sorry ale jest różnica między brakiem papierów a celowo usuniętą naklejką z numerem seryjnym...
Kolejny odwolywacz!
uzytkownik m-ody
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=597079545
super powod odwolania, z opisu sprzet nowy, bez papierow