Strona 28 z 32 PierwszyPierwszy ... 182627282930 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 311

Wątek: Jakim rowerem jeździsz?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anzelm-74 Zobacz posta
    Elo. Ja się bujam na czymś takim

To już chyba po zimie
    Przełajka... ścigasz się, czy rekreacja?
    Fotograf platoniczny

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Przypominam że jesteśmy na forum fotograficzno-sprzętowo-Canonowym a nie rowerowym.
    Ten wątek "przetrwał" tylko dlatego że pokazywane są tu zdjęcia rowerów.
    Jeśli zaczną się tu _dyskusje_ ogólnorowerowe (do których służą prywatne kanały kontaktu jak i inne, dedykowane rowerom fora) zamiast pokazywania li tylko zdjęć "sprzętów", to wątek nie przetrwa .
    Wybór należy do was .

Dopiero zaczyna

Domyślnie

jezdze na zielonym rowerze kupionym na targu staroci. z przodu mam przymocowany wiklinowy koszyk, do którego często wkładam mój cenny aparacik. latem na bosaka jezdzic lubie..

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Vitez. Nie przesadzaj. Forum jest o aparatach ale no wiesz... ile można o nich pisać/czytać. Aż miło sie dowiedzieć jak wielu Canonowców lubi dwa koła!
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Rekreacja, aczkolwiek zaliczyłem na niej jeden maraton. W maju planuję powtórkę.Nie mogę się doczekać
    Aaaaa!
    Brawo za spostrzegawczość

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kantor Zobacz posta
    jezdze na zielonym rowerze kupionym na targu staroci. z przodu mam przymocowany wiklinowy koszyk, do którego często wkładam mój cenny aparacik. latem na bosaka jezdzic lubie..
    Przeprzaszam Moderatora, ale po prostu muszę:
    Nigdy, przenigdy nie jeździj na bosaka rowerem z odsłoniętym łańcuchem... palec "ucieknie" i ciężka kontuzja gotowa. Polecam sandały!
    Fotograf platoniczny

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    Vitez. Nie przesadzaj. Forum jest o aparatach ale no wiesz... ile można o nich pisać/czytać. Aż miło sie dowiedzieć jak wielu Canonowców lubi dwa koła!
    Nie przesadzam, po prostu nie będziemy robili wyjątków by potem mieć precedens. Trolle tylko na to czekają by wytykać "tu nic nie zrobiliście a mój wątek/post mieliście czelność tknąć" i weź się potem człowieku tłumacz że nie jesteś wielbłądem...
    Wszystkie wątki nie związane z fotografią są zamykane/usuwane w Hydeparku.
    Mam nadzieję na zrozumienie - tematyka i Regulamin jest równy dla wszystkich by nie tworzyć pretekstów do późniejszych wymówek i bałaganu.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pytanie łączące oba tematy: czy będąc na rowerze wozicie ze sobą aparat? Zawsze rozdzielałem te upodobania, ale w tym roku chce wozić ze sobą i problem jest w dobrym zabezpieczeniu. Czy ktoś używa belkowego bagażnika z torbą na zatrzaski? Chyba Topeak ma taki system, ale nie wiem na ile to jest trwałe, mocne, wytrzymałe. Jakieś opinie na ten temat?

Coś już napisał Awatar kristof77
    Miasto
    Budapest/W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Svolken Zobacz posta
    Pytanie łączące oba tematy: czy będąc na rowerze wozicie ze sobą aparat? Zawsze rozdzielałem te upodobania, ale w tym roku chce wozić ze sobą i problem jest w dobrym zabezpieczeniu. Czy ktoś używa belkowego bagażnika z torbą na zatrzaski? Chyba Topeak ma taki system, ale nie wiem na ile to jest trwałe, mocne, wytrzymałe. Jakieś opinie na ten temat?
    Pytanie podobne jak w przypadku jazdy na nartach... Pewnie sporo osób którzy uprawiają jazdę bardziej wyczynowo (downhill) czy jacyś dirt riderzy powiedzą, że oszalałeś i zapomnij bo to dodatkowe obciążenie i zagrożenie dla sprzętu.

Ja kupiłem zwykłą boczną torbę mocowaną na bagażnik i tak mieści mi się torba mekko r3x. http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=265 (zdjęcie tu)

40d z 70-200/4 mieści mi się w koszyku z przodu, jak chce mieć sprzęt pod ręką. (bo na szyi raczej nie wieszam, mam handstrap) Oczywiście wtedy wkładam z torby mekko wyjmowany insert piankowy z jedną czterodzielną łamaną przegrodą, żeby nie "jeździł" aparat po koszyku.

Jeżdżąc spacerowo nie widzę problemu.
    Jestem użytkownikiem aparatów, obiektywów, lamp byłskowych marki Canon oraz statywu marki Manfrotto.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Aparat wożę w plecaku Lowepro Fastpack , więc wejdą także rowerowe szpeja oraz komóra i jakiś ciuszek. Wadą tego rozwiązania jest mokra koszulka w ciepłe dni. Ogólnie da się przeżyć

Strona 28 z 32 PierwszyPierwszy ... 182627282930 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów