Przypominam że jesteśmy na forum fotograficzno-sprzętowo-Canonowym a nie rowerowym.
Ten wątek "przetrwał" tylko dlatego że pokazywane są tu zdjęcia rowerów.
Jeśli zaczną się tu _dyskusje_ ogólnorowerowe (do których służą prywatne kanały kontaktu jak i inne, dedykowane rowerom fora) zamiast pokazywania li tylko zdjęć "sprzętów", to wątek nie przetrwa.
Wybór należy do was.
Kowalewo.. góral.. dostałem na komunię w 1994 chyba.. :P
Ostatnio edytowane przez DonBolano ; 13-03-2009 o 00:14
o, jaki fajny wątek
też się pochwalę, tyle że fotek nie mam akurat
1) dojazdówka do pracy: pomarańczowa Kona używka, ściągnięta z Norwegii przez kumpla, który ją wypatrzył na wystawce, fajna stalowa ramka, ciut mała dla mnie, ale mam obiecaną nową
2) "rekreacyjny": GT Avalanche 2.0, odkąd niecały rok temu przekopyrtnęłam się przez kierę i wylądowałam w gipsie przestałam jeździć w spd-ach... Ale wrócę do nich :>
Do tego softshell od stóp do głów i sezon się nigdy nie kończy![]()
Ha.. znalazłam fotkę mojego GTka (przy okazji z rowerem mojego lubego).
Jakość bez komentarza, zdjęcie sprzed 2 lat :>
to i ja się pochwalę swoim
tył deore, kaseta deore, łańcuch hg51, piasty deore,korba alivio, z przodu altus, suntour XC z uwaloną blokadą
manetki alivio, klamki deore, v-breaki alivio,sidełko richey (cholernie wygodne:grinopony schwable, spd-y
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
ja niestety nei mam przy sobie zdjecia mojego sprzaetu ale to down hillowy San Andreas i takie rozne amortyzatory itp.
jezdze na zielonym rowerze kupionym na targu staroci. z przodu mam przymocowany wiklinowy koszyk, do którego często wkładam mój cenny aparacik. latem na bosaka jezdzic lubie..