Pokaż wyniki od 1 do 10 z 580

Wątek: [-=Festyk=-] Koncerty,reporterka i inne

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Dysponuje dwoma lampami SB-800 na statywach z parasolkami. Próbowałem pobawić się kontrą wcześniej,ale coś mi nie wychodziło.
    A teraz konkretnie:
    Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    - może mam źle skalibrowany monitor, ale nie widzę prawej nogawki przy drugim zdjęciu. Pojawiający się but "z nikąd" jakoś dziwnie wygląda. Przydałaby się kontra, albo inne ustwaienie światła głownego (bo chyba tylko takim dysponowałeś). Problem polega na tym, że chcąc oświetlić tą nogawkę musiałbyś zaświecić jeszcze bardziej centralnie co z kolei wpłynęłoby dośc niekorzystnie na całóśc oświetlenia (choc i tak nie ma rewelacji:-))
    Na moim monitorze (choć to tylko leciwa matryca w laptopie) widzę wyraźnie nogawkę. Przy obróbce zwróciłem na to uwagę,ale może rzeczywiście laptop mnie ,,oszukuje".
    - Prawe ucho; na obu ujeciach mocno czerwone; rozumiem, że to z powodu niedoboru oświetlenia po tej stronie głowy,ale i tak brzydko to wygląda.
    To jak,troszke saturacji odjąć mu?A na przyszłość jak sobie z tym radzić?Dopalić,schować je całkowicie w cieniu czy może przestawić głowę by zakryć je?
    - Nie wiem jak innym się to podoba, ale dla mnie żyły na rekach nie wygladają zbyt sexy. Mogłeś poprosić modela o ugięcie reki w stawie łokciowym, (jak prawa ręka na #1-wszej fotce i ustawieniu się w odpowiedniej pozie dopiero chwilę przed zdjęciem. Z tym, że trzeba się z tym spieszyć, bo ów efekt powstaje dośc szybko:-)
    Tu mogę dodać,że to chyba kwestia gustu...znaczy,ja tam poprawnie ukierunkowany jestem jakby ktoś się pytał:P
    To tyle odnośnie uwag. Ogólnie zdjęcia poprawne, ale jak już mówiłem, ja na chłopcach się nie znam..:-)

Pozdrawiam
    Dziękuję za szczegółowe uwagi.Mam nadzieję,że następnym razem wprowadzę je w czyn

Aha.Jeszcze co do:
    Cytat Zamieszczone przez Paenka
    ALe ja się nie znam

tylko jak buty zdejmiecie następnym razem to skarpety tez !
    Wiadomo,że skarpety też A z czego się wycofałaś w pierwszym poście?
    Ostatnio edytowane przez -=Festyk=- ; 15-03-2009 o 23:12
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uprawnienia umieszczania postów