Dysponuje dwoma lampami SB-800 na statywach z parasolkami. Próbowałem pobawić się kontrą wcześniej,ale coś mi nie wychodziło.
A teraz konkretnie:
Na moim monitorze (choć to tylko leciwa matryca w laptopie) widzę wyraźnie nogawkę. Przy obróbce zwróciłem na to uwagę,ale może rzeczywiście laptop mnie ,,oszukuje".
To jak,troszke saturacji odjąć mu?A na przyszłość jak sobie z tym radzić?Dopalić,schować je całkowicie w cieniu czy może przestawić głowę by zakryć je?- Prawe ucho; na obu ujeciach mocno czerwone; rozumiem, że to z powodu niedoboru oświetlenia po tej stronie głowy,ale i tak brzydko to wygląda.
Tu mogę dodać,że to chyba kwestia gustu...znaczy,ja tam poprawnie ukierunkowany jestem jakby ktoś się pytał:P- Nie wiem jak innym się to podoba, ale dla mnie żyły na rekach nie wygladają zbyt sexy. Mogłeś poprosić modela o ugięcie reki w stawie łokciowym, (jak prawa ręka na #1-wszej fotce i ustawieniu się w odpowiedniej pozie dopiero chwilę przed zdjęciem. Z tym, że trzeba się z tym spieszyć, bo ów efekt powstaje dośc szybko:-)
Dziękuję za szczegółowe uwagi.Mam nadzieję,że następnym razem wprowadzę je w czynTo tyle odnośnie uwag. Ogólnie zdjęcia poprawne, ale jak już mówiłem, ja na chłopcach się nie znam..:-)
Pozdrawiam
Aha.Jeszcze co do:
Wiadomo,że skarpety teżZamieszczone przez Paenka
A z czego się wycofałaś w pierwszym poście?
![]()