fajno, ale jak masz benro z glowica do niego z zestawu to mam taka szybka w domciu ;] ale damy rade ;]
fajno, ale jak masz benro z glowica do niego z zestawu to mam taka szybka w domciu ;] ale damy rade ;]
mam benro ale z glowica gh-2 (klik) - z gory mowie ze jest malo przydatna w miescie![]()
to zes przysadzil brachu ;]
moze tym razem bardziej komunikacyjnie miejsko to jakies piwko sie zrobi ;]
Zamek w Będzinie. niedziela, 08.03.godz 19.00 ul. Podzamcze
Nie chciałbym jutro biegać tam sam ze sprzętem bo duchu i oprychy, i źli ludzie. Proponuję listę dla porządku. Jak mam być sam to mnie też nie będzie.
1. keszelO
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
no to melduje sie po pierwszym dniu krakowa.. zrobilem rozpoznanie w 2 miejscach.. powiem tak - Michal, bierz czolg i TRZEBA tam pojechac
ja swoim krazownikiem zaparkowalem daleeeko od celu i wdrapywalem sie do polowy lydek w blocie - Ty mialbys przednia zabawe w 4x4
jesli chodzi o ptaszory to miejsce ciekawe choc nie o tej godzinie o ktorej ja bylem :-? .. jakies na pewno sa bo ktorys nasral mi na szybeale z fotografowania dzis wiele nie wyszlo.. moze jutro bedzie lepiej :-D
keszelO, niestety ja odpadam - moze nastepnym razem - jutro po prostu sie nie wyrobie
ps. co z ta cementownia 14/15.03.. ktos chetny
![]()
a gdzie byłes w tym Krakowie?
jak tylko nie bedzie lało, trzeba cementownie robic.
keszelO ja tez nie dam rady, moze to przesuniemy na inny termin? zamku tak szybko nie rozbiora jak cementowni :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...