no comment...
wybacz, ale nic konstruktywnego nie potrafie napisac. powiem tylko ze mi się strasznie podoba i nie moge Ci nic zarzucic. ostre, bez ziarna (dobre odszumianie, czy dobre iso w body + jasne szklo, jesli tak to jakie?), ładne kadry, super kolorystyka i GO..
moze micles sie przyczepi do poucinanych łokci na 1 i 2, ale to wcale nie psuje odbioru zdjecia, reguły są po to zeby je łamac, o ile wychodzi to na + dla zdjecia, wow!
btw - przejrzalem Twoja stronke.. ta dziewczynak wsrod trzcin.. super![]()
Ostatnio edytowane przez Loome ; 28-02-2009 o 11:32
Co do sprzetu , bo fakt moze komus sie przyda info , 5d + 85 i 135 , iso 800 , wiec odszumianie nie bylo specjalnie potrzebne biorac pod uwage skalownie do 800-1200px na dluzszym boku.
Co do drobnych "ciec" czesci ciala ;] , fakt pilnuje , a w zasadzie staram sie , bo jednak stalka do nie zoom i pomimo malej ruchliwosci dziadkow ;] , zgranie wszystkiego to troche zabawy. Kadrowanie szerzej/weziej sprowadza sie do gibania przod tyl bo na kleczkach ciezko sie przemiszczac
a no i pewnie beda i gorsze zdjecia wiec bedzie o czym pisac ;]
no comment...
dzieki za odpowiedza co do tych 'cięć' to juz tak na sile napisalem, zazdroszcze zdjec, zwlaszcza tych kolorowych.
Ja tam widzę, Ani Mru-mru, no ale ja to truskawki cukrem posypuję..
#6 wyglada jak kadr ze skeczu "randka w ciemno", #8 "brzuchomówca" czy jakoś tak#10 "Smok" mój ulubiony, niestety jest tylko jedno dobre wykonanie..;-)
Generalnie zdjęcia mi się podobają i to wcale nie przez sympatię do tego kabaretu..
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
ha! też byłem na String Connectiontylko ze w Gdańsku. Fotki z koncertu fajne, podoba mi się zdjęcie Dębskiego. Na 1-ce brakuje kawałka gitary, ale to już w sumie czepianie się.
Podpisy kłamią
Nuda i tandeta z koncertu bardzo dobra. Podobają mi się zarówno kadry jak i treść