Mi również kolory , a przede wszystkim kolor skóry, praktycznie na wszystkich zdjęciach nie przypadł do gustu wpada bądź w magnatę , bądź w żółcie.
Mi również kolory , a przede wszystkim kolor skóry, praktycznie na wszystkich zdjęciach nie przypadł do gustu wpada bądź w magnatę , bądź w żółcie.
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Te z tancow , nie zawsze dodatkowe swiatlo bylo wlaczone , dlatego np 76 odbiega jak sam napisales.
Szumami juz sie zajalem bo faktycznie miejscami troche za duzo tego.
Co do balansu bieli hmm kurde no nic posiedze na tym jeszcze.
Krzywe kadry sa bo tak juz robie i wiekszosc tak kadruje wiec kwestia gustu ;] , ze stalka czasem odejscie sie szybko nie da i lecac w skos lapie wiecej tego czego potrzebuje.
no comment...
Fotografowie weselni powinni mieć własne forum.
I tyle...
i pewnie własne forum mają, nie za bardzo wiem jednak dlaczego nie mieliby i tutaj pokazywać swoich zdjęć?...no...to tyle... zaś co do zdjęć... hmmm...2-3 bym wybrał...reszta dla młodych żeby pamiętali kto był![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Racja. Tak samo jak fotografowie kwiatków, ptaszków, mody, srody, a na forum canona powinny być tylko zdjęcia aparatów tej marki. Nie bredź, człowieku.
MM, generalnie, podobają mi się kadry, widać że masz oko do fajnych momentów. Powinieneś jednak unikać takich zdjęć jak 70, gdzie młoda wygląda na dużo grubszą niż jest, a na zdjęciach ze ślubu to się powinno ładnie wyglądać. No i powinieneś trochę nad kolorem skóry popracować.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No tak, skoro "nuda i tandeta" w tytule, to nie powienienem się czepiać.
Pank, nie widzisz różnicy między świadomymi "kotletami", a fotografią mającą tzw. ambicje artystyczne (jak np. Adso)?
Nie wiem zatem, kto bredzi.
I wyluzuj...
Widzę i co z tego? Czy to jest forum "fotografii mającej artystyczne ambicje"? Czy całe rzesze amatorów pokazujących tu zdjęcia też powinny mieć osobne fora, ich fotografie nie są zbyt artystyczne.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
W zasadzie dużo juz zostało o kolorach napisane. Mnie również nie do końca przekonały.
Co moge dodać. Bardoz mi się podoba 73...moment, osoba w odpowiedniej GO super zagrały...bardzo naturalnie wyszłoTakie lubie
Ogółem ładne momenty (niektórych można było uniknąć w tej prezentacji) ale jest ok
![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Rozumiem ze niektorzy takie fotki traktuja jako "kotlet" , ja nie , rownierz nie rozpatruje ich w kategorii artystycznej ale staram sie za kazdym razem zrobic na tyle ciekawe zdjecia na ile sie da i potrafie poki co.
Ok , to powalcze z kolorkami troche , zwlaszczami tymi na sali.
To w sumie 2 pelen slub wiec jeszcze sporo nauki ;]
no comment...