nie z różnych miejsc właśnie
nie z różnych miejsc właśnie
no comment...
Jakoś tak dziwnie się ogląda, takie chaotyczne się wydają i nie wiadomo co mówią (242), coś mi nie gra, choć technicznie się podobająpozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
druga cześć lepiej, szczególnie plenerowe, te mi się bardzo podobają szczególnie 250-252 z naciskiem na 250![]()
Ostatnio edytowane przez trzeszcz6 ; 22-08-2010 o 22:18 Powód: Automerged Doublepost
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
242 zajebiaszcze, ale na 241 to pani trochę krzywdę zrobiłeś.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
O, fakt. O pierwszych 241 i 242.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
i numerki się popitoliły
jaką krzywdę ?
no comment...
Mała główka i duuużo reszty. Kobiety chyba nie lubią jak jest ich dużo.
ee bez przesady ;]
no comment...