Strona 60 z 224 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 591 do 600 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

W lodzi 9 marca o godz 18 zapisy a 19 zaczyna sie kurs ! Nie ma zapisow telefonicznych.
    no comment...

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Witam.

Kurs w Gdyni odbędzie się w dniach 17-19 marca.

Więcej na forum Nikona - http://nikon.org.pl/showthread.php?p=1132235
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Panowie i Panie, wiadomo coś o kursie w okolicach Częstochowy? Przyda się w końcu pozwolenie na nowy sezon

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Generalnie to sie z biegu mozna zapisac czy "cos" trzeba miec oprocz dowodu pewnie ? ;]
    no comment...

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Generalnie to sie z biegu mozna zapisac czy "cos" trzeba miec oprocz dowodu pewnie ? ;]

Na paru stronach pisało, że trzeba/przyda się/powinno się mieć jakiś papiur polecający od swojego księdza proboszcza:rolleyes:

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrusb Zobacz posta
    Na paru stronach pisało, że trzeba/przyda się/powinno się mieć jakiś papiur polecający od swojego księdza proboszcza:rolleyes:
    Tak zwana opinia...

Czy w każdej diecezji jest tak, że pozwolenia zostają wydane tylko na jeden rok?
    Regulamin pkt 8

Bywalec Awatar dream catcher
    Miasto
    Oświęcim

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malin
    Tak zwana opinia...

Czy w każdej diecezji jest tak, że pozwolenia zostają wydane tylko na jeden rok?
    No właśnie... czytając ten wątek parę razy pojawiło sie takie stwierdzenie...
    [QUOTE]"...baba ma ciało, baba ma duszę, baba emituje ciepło, bytowanie bez baby, to po prostu bywa piekło..."

Dopiero zaczyna Awatar HA!SO
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Każda diecezja z tego co czytam (bo radomska na pewno) organizuje raz w roku kurs - raz. Wyobrażacie sobie, że raz w roku wszyscy z danej diecezji którzy z tego żyją bądź dorabiają zbierają się na tym kursie?
    Przecież wyglądałoby to jak niedzielna msza w katedrze a legitymacje wydawaliby tydzień.

Zapewne kiedyś wpadną na taki pomysł, bo tzw ofiara (na rachunku dostałem "ofiara na kurs" ) to piękny kąsek - w Radomiu 200zł - rozbój w biały dzień.

Początki nałogu Awatar 5pirit

Domyślnie

Kurka ludziska wytłumaczcie mi jedną rzecz a mianowicie, czy kurs trzeba robić w swojej diecezji czy można w innych. Dla ciekawości powysyłałem maile do różnych i jest w sumie 50/50 tzn jedni mówią że u nich nie mogę bo inna diecezja a u drugich kajne problem. I teraz już zwariowałem a zastanawiam się nad tym w Gdyni tylko znowu nie wiadomo czy mnie przyjmą albo raczej czy są wolne miejsca

Bywalec Awatar dream catcher
    Miasto
    Oświęcim

Domyślnie

5pirit logicznie rzecz biorąc, to nie ma znaczenia gdzie, bo zdjęcia bedziesz robił w całej Polszy, więc plebana będzie interesowała jedynie legitka, ale jak jest w rzeczywistości...?
    [QUOTE]"...baba ma ciało, baba ma duszę, baba emituje ciepło, bytowanie bez baby, to po prostu bywa piekło..."

Strona 60 z 224 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów