Strona 77 z 103 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 761 do 770 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josif Zobacz posta
    to akurat ktoś z naszego forum CB
    proponuję lincz za psucie rynku chorą absurdalną ceną : )
    szanuj się trochę panie MM architekci
    bo za 300 zł robić ślub
    to jest po prostu tak jakbyś powiedział że twoja praca jest g... warta
    poniekad pamietam ze MMarchitekci w pewnym temacie pisal cos zupelnie sprzecznego z opisem aukcji, no coz widac ze nie szanuje sie wcale tylko robi zeby robic
    bo za 300zl to 3 ujecia w studio a nie caly slub.

poza tym najgorsza dla mnie sprawa jest umieszanie jedego slubu w pfolio czemu ma to sluzyc? jak chce tym sie powaznie zajac niech porobi kilka za free i niech wrzcuci napewno liczba klientow sie zwiekszy a tak to tylko odstrasza a nie przyciaga to tak off top
    Ostatnio edytowane przez Przemek Białek ; 05-02-2009 o 02:15
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Domyślnie

Podobno moje 40D nie nadaje sie do slubow. Z tego co widze 5D tez nie bardzo ;-)

Domyślnie

Nie rozumiem MM ma niezłe zdjęcia i fajną obróbkę. Jak można przy takich zdjęciach brać 300 zł za ślub?

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Pewnie pierwszy sezon/budowanie portfolio przy jednoczesnym braku środków na dokładanie na dojazd/nocleg itd. - żadna wielka zagadka, każdy zaczynający od zera zna ten ból.

Btw - obróbka delikatnie mówiąc psująca efekt.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marco27 Zobacz posta
    Witam wszystkich. Czytam ten watek od dawna i ostatnio wpadlem na takie wyczyny polakow w Chicago:
    ....
    jest tam jescze pare rodzynkow :0
    Pierwsze zabija Biust bez głowy też jest bardzo ciekawy ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pinio Zobacz posta
    Nie rozumiem MM ma niezłe zdjęcia i fajną obróbkę. Jak można przy takich zdjęciach brać 300 zł za ślub?
    no właśnie, wiejscy kotleciarze z małpkami i czerwonymi oczami na każdym zdjęciu biorą więcej : )

MM! architekci! Sabo!
    NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ !!!

: )

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No widze ze ktos jednak sie doczepil...

I teraz problem jest taki , rozmawialem z paroma osobami zanim dalem ta "oferte" na Allegro. Jedni mowia pisze ze za darmo , latwiej bedzie znalezc chetnych , i swtiwerdzenie "kilka za free" to mozecie sobie za przeproszeniem wsadzic... w doniczke na przyklad.

Zainteresowanie robieniem zdjec za darmo jest srednie , wplywa na to fakt ze troche juz pozno dla niektorych a druga sprawa co z tego ze odezwala sie 10 osob , skoro podchodza one do tego ze robia mi laske , moge sobie przyjechac , zdjecia maja byc piekne itd itp. , albo czlowiek sie umawia i "klient" zapada sie pod ziemie i Ciebie olewa... mialem dosyc tak dennych ludzi. To inny doradzil ustal jakas cene na niskim pulapie tak zebys pokrywal we wlasnym zakresie koszta dojazd/sprzetu itp. , to jak widze , norma , odrazu psucie rynku. Tak tak , juz mam 30 par chetny na zdjeciacia i psuje Wam rynke , dzieciaki nie placzcie...

Wiec co mam dac "normalna" cene ? Z czym ? Z dwom slubami na krzyz bo kiedy mam niby moc podszkolic sie skoro sezon martwy praktycznie ? Na chama nie wbije sie od nikogo na slub. I wlasnie nie bardzo widze siebie w roli drugiego fotografa bo nienawidze wlazic komus z butami w jego prace , zdazylem tego doswiadczyc , i bez znajomosci drugiej osoby , ciezko jest z kims wspolpracowac robiac zdjecia.

Skoro macie lepsze sposoby na probe rozpoczecia wlasnej dzialalnosci i przygody z fotografia slubna to chetnie poslucham , ale konkrety , sprawdzone , bo to ze wiekszosc lubi popitoliic na forum zdazylem zauwazyc...

Jesli ktos ma jeszcze jakies watpliwosci to chetnie wyjasnie.

pzdr i dziekuje za nominacje do watku , chcialbym zobaczyc zdjecia z waszego pierwszego slubu...
    no comment...

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    No widze ze ktos jednak sie doczepil...

I teraz problem jest taki , rozmawialem z paroma osobami zanim dalem ta "oferte" na Allegro. Jedni mowia pisze ze za darmo , latwiej bedzie znalezc chetnych , i swtiwerdzenie "kilka za free" to mozecie sobie za przeproszeniem wsadzic... w doniczke na przyklad.

Zainteresowanie robieniem zdjec za darmo jest srednie , wplywa na to fakt ze troche juz pozno dla niektorych a druga sprawa co z tego ze odezwala sie 10 osob , skoro podchodza one do tego ze robia mi laske , moge sobie przyjechac , zdjecia maja byc piekne itd itp. , albo czlowiek sie umawia i "klient" zapada sie pod ziemie i Ciebie olewa... mialem dosyc tak dennych ludzi. To inny doradzil ustal jakas cene na niskim pulapie tak zebys pokrywal we wlasnym zakresie koszta dojazd/sprzetu itp. , to jak widze , norma , odrazu psucie rynku. Tak tak , juz mam 30 par chetny na zdjeciacia i psuje Wam rynke , dzieciaki nie placzcie...

Wiec co mam dac "normalna" cene ? Z czym ? Z dwom slubami na krzyz bo kiedy mam niby moc podszkolic sie skoro sezon martwy praktycznie ? Na chama nie wbije sie od nikogo na slub. I wlasnie nie bardzo widze siebie w roli drugiego fotografa bo nienawidze wlazic komus z butami w jego prace , zdazylem tego doswiadczyc , i bez znajomosci drugiej osoby , ciezko jest z kims wspolpracowac robiac zdjecia.

Skoro macie lepsze sposoby na probe rozpoczecia wlasnej dzialalnosci i przygody z fotografia slubna to chetnie poslucham , ale konkrety , sprawdzone , bo to ze wiekszosc lubi popitoliic na forum zdazylem zauwazyc...

Jesli ktos ma jeszcze jakies watpliwosci to chetnie wyjasnie.

pzdr i dziekuje za nominacje do watku , chcialbym zobaczyc zdjecia z waszego pierwszego slubu...
    podczep sie pod fotografa juz dlugo dzialajacego w branzy jako II gi jak ci nic nie wyjdzie nikt cie nie zabije... a jak wyjdzie masz fotki do folio

p.s ja ze wojego pierwszego slubu mam tylko jedno zdjecie reszta padla na dysku 5 lat temu

http://plfoto.com/726716/zdjecie.html

pozdro
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    podczep sie pod fotografa juz dlugo dzialajacego w branzy jako II gi jak ci nic nie wyjdzie nikt cie nie zabije... a jak wyjdzie masz fotki do folio
    Może warto najpierw przeczytać, zanim się napisze.

"I wlasnie nie bardzo widze siebie w roli drugiego fotografa bo nienawidze wlazic komus z butami w jego prace , zdazylem tego doswiadczyc , i bez znajomosci drugiej osoby , ciezko jest z kims wspolpracowac robiac zdjecia."
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 77 z 103 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów