Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Paparazzi a zdjęcia Piotra Kaczkowskiego

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kinski Zobacz posta
    Poza tym słuchacze "Trójki" zmienili się - po zmianie władzy kilka lat temu - sami ulegli stabloidozowaniu.
    To nie tak. Kilka lat temu Trójka obrała jakiś idiotyczny kierunek, w efekcie czego zaczynała się upodabniać do typowych stacji komercyjnych. Liczyła na zwiększenie słuchalności ale efekt okazał się odwrotny do zamierzonego. Starzy słuchacze odeszli, potencjalni nowi pozostali przy RMF i Zet, a o stacji zaczęto pisać TrUjka. Na szczęście ten okres jest już za nami i stacji znów można słuchać z przyjemnością.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kinski Zobacz posta
    Tja, jeszcze niedawno bodajże himi, w podobnym wątku pisał, że Maciej Stuhr jest zbyt inteligentny jako cel tabloidów, a przed świętami Fakt zamieścił zdjęcia, jak kupował prezenty w jakimś centrum handlowym.
    Przyjdzie pora na każdego "potwora".
    ....Temat w sam raz - "Znany prezenter ukrywa swój wizerunek" - cóż za smakowity kąsek. Poza tym słuchacze "Trójki" zmienili się - po zmianie władzy kilka lat temu - sami ulegli stabloidozowaniu.
    Maciej Stuhr jest zdecydowanie bardziej medialny, często jest w telewizorze, przeciętny czytelnik Faktu czy SE go dobrze zna. Piotra Kaczowskiego znają jedynie słuchacze trójki i pasjonaci prawdziwego rock'a, więc zupełnie nie ten target.
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    To nie tak. Kilka lat temu Trójka obrała jakiś idiotyczny kierunek, w efekcie czego zaczynała się upodabniać do typowych stacji komercyjnych. Liczyła na zwiększenie słuchalności ale efekt okazał się odwrotny do zamierzonego. Starzy słuchacze odeszli, potencjalni nowi pozostali przy RMF i Zet, a o stacji zaczęto pisać TrUjka. Na szczęście ten okres jest już za nami i stacji znów można słuchać z przyjemnością.
    Pamiętam, sam szukałem wówczas jakiegokolwiek substytutu prawdziwej Trójki, ciężko było :-) Na szczęście jedyna pozostałość tamtych czasów to jedna pani redaktor, puszczająca współczesną muzykę nie najwyższych lotów... no bo Grażyna Dobroń to byłą od zawsze ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony

Domyślnie

To nie tak. Kilka lat temu Trójka obrała jakiś idiotyczny kierunek, w efekcie czego zaczynała się upodabniać do typowych stacji komercyjnych. Liczyła na zwiększenie słuchalności ale efekt okazał się odwrotny do zamierzonego. Starzy słuchacze odeszli[...]
    To jest o mnie.

Na szczęście ten okres jest już za nami i stacji znów można słuchać z przyjemnością.
    Eee... Ja tam jakoś nie mogę się przekonać. Próbowałem wrócić jakiś czas temu do słuchania Trójki, zauważyłem progres, ale wg mnie, to jeszcze nie jest "to". Zacznę słuchać jej na nowo kiedy wróci Niedźwiedzki, "Powtórka z rozrywki" będzie trwała przynajmniej czterdzieści pięć minut i rozpoczynała się piosenką w wykonaniu Mariana Kociniaka, a "Muzyczna poczta UKF" przestanie być koncertem życzeń. Chociaż bez "Kosy" i Beksińskiego i tak nie będzie dla kogo zarywać nocy...

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    To jest o mnie.
    Eee... Ja tam jakoś nie mogę się przekonać. Próbowałem wrócić jakiś czas temu do słuchania Trójki, zauważyłem progres, ale wg mnie, to jeszcze nie jest "to". Zacznę słuchać jej na nowo kiedy wróci Niedźwiedzki, "Powtórka z rozrywki" będzie trwała przynajmniej czterdzieści pięć minut i rozpoczynała się piosenką w wykonaniu Mariana Kociniaka, a "Muzyczna poczta UKF" przestanie być koncertem życzeń. Chociaż bez "Kosy" i Beksińskiego i tak nie będzie dla kogo zarywać nocy...
    Niedźwiecki nie wróci. Wypiął się na przyjaciół i sobie poszedł ze spuszczoną głową pozostawiając zdziwione miny wieloletnich przyjaciół. Wszyscy byli baaardzo zniesmaczeni. Nie mogę powiedzieć skąd to wiem.
    Beksińskiego - wiadomo - nikt nie zastąpi. Ale jest doskonały (moim zdaniem) Baron, jest rewelacyjny jak zawsze Mann (piątkowe poranki), i jest fantastyczna audycja M3. Jak dla mnie - niestety jeszcze za dużo politycznych wywiadów. Takiego Oleksego nigdy bym nie zaprosił, to skandal, a do Kaczyńskiego Skowroński pojechał na wywiad, bo jaśnie panu nie chciało się pofatygować na Myśliwiecką. Politykę wykreśliłbym jednak z programu - zostawiłbym tylko informacje.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    ... a do Kaczyńskiego Skowroński pojechał na wywiad, bo jaśnie panu nie chciało się pofatygować na Myśliwiecką. Politykę wykreśliłbym jednak z programu - zostawiłbym tylko informacje.
    Abstrahując od politycznych sympatii i antypatii zwyczajem jest że do prezydenta się jeździ przeprowadzić wywiad. Za poprzedników tez tak było, w studiach radiowych i telewizyjnych zaczęli się pojawiać dopiero po zakończeniu prezydentury.

BTW: Piękne OT się nam tu zrobiło :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Abstrahując od politycznych sympatii i antypatii zwyczajem jest że do prezydenta się jeździ przeprowadzić wywiad. Za poprzedników tez tak było, w studiach radiowych i telewizyjnych zaczęli się pojawiać dopiero po zakończeniu prezydentury.
    BTW: Piękne OT się nam tu zrobiło :-)
    Ej, no nie chodzi o sympatie!!! O prezydenta bym się nie buntował!!!
    A Oleksy też nie dlatego że komuch, tylko że skompromitowany publicznie (nagrania). A że OT to fakt ;-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Beksińskiego - wiadomo - nikt nie zastąpi.
    To miło że jeszcze ktoś na tym forum o nim pamięta.

Uzależniony

Domyślnie

Beksińskiego - wiadomo - nikt nie zastąpi[...]
    Ani jednego, ani drugiego (abstrahując od Trójki)...

Co do paparazzi i Kaczkowskiego, to przypomniałem sobie, o czym pomyślałem kiedy podczas koncertu TSA w Sopocie w 1998 roku, udało mi się dostrzec trójkowego redaktora (próbował chować się za konsoletą): gdybym tylko miał aparat! :-D

PS Strona pierwsza, utwór trzeci.

Uprawnienia umieszczania postów