Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Paparazzi a zdjęcia Piotra Kaczkowskiego

Uzależniony Awatar poszukiwacz2006
    Miasto
    dawna stolica

Domyślnie Paparazzi a zdjęcia Piotra Kaczkowskiego

Witam. Piotr Kaczkowski, chyba jeden z najlepszych redaktorów i dziennikarzy muzycznych, legenda radiowej "Trójki", od 40-tu lat prowadzący program Mini-max, wielka osobowość, znany jest z tego, że unika kontaktu z fotoreporterami, nie wypowiada sie przed obiektywami kamer, w sumie mało jest osób, które wiedzą jak on wygląda. Praktycznie nigdzie nie można obejrzeć jego twarzy. I właśnie zastanawiam się, jak to jest możliwe, że paparazzi nie są w stanie "upolować" wizerunku redaktora.
    Albo faktycznie Piotr Kaczkowski tak sprytnie sie maskuje, albo też fotoreporterzy nie potrafią, nie chcą szanując prywatnosć, boją się zrobić fotę i "puścić" ją w obieg. Dziwne jest to zwłaszcza teraz, kiedy tabloidy tak brutalnie naruszaja prywatnosć wielu osób, bardziej lub mniej znanych.
    Ja osobiście nigdy nie widziałem na żywo redaktora, jak i też jego zdjęcia i zupełnie mnie do tego nie ciągnie. Magia głosu i tajemniczośc postaci powoduje, że faktycznie radio, którego jestem zwolennikiem, to wielki "Teatr Wyobraźni".
    Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
    hobbystycznie - brak czasu niestety :-(

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jak sam kiedyś powiedział, jest mały i gruby...
    I wygląda zupełnie nieadekwatnie do barwy swego głosu (prawie cytat).
    Dla tabloidów chyba nie jest postacią atrakcyją, one uganiają sią za panienką Marcinkiewicza.
    Jesli ktos się wychował na radiu, nie potrzebuje twarzy, wystarczy mu magia głosu...
    Nigdy nie byłem jego fanem, ale doceniam to, co zrobił dla rozwoju wiedzy o rocku w Polsce.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A kto z czytelników tabloidów słucha Trójki? To kompletnie inna grupa ludzi. Nawet nie wiedzieliby, kto to taki.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poszukiwacz2006 Zobacz posta
    Magia głosu i tajemniczośc postaci powoduje, że faktycznie radio, którego jestem zwolennikiem, to wielki "Teatr Wyobraźni".
    Też jestem fanem trójki, fanem Kaczkowskiego (nowa audycja M3 jest odlotowa!) i wielkim fanem Barona.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Datarecky
    Guest

Domyślnie

Tu jest kilka zdjęć Piotra Kaczkowskiego:
    http://tinyurl.com/abnxyn

Pozdrawiam,

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cholera... Nie jestem pewien czy chcę obejrzeć tą galerię. Czytałem kiedyś wywiad, chyba w Wysokich Obcasach, z panem Piotrem, gdzie zdjęcie było zrobione tak, że na wysokości twarzy trzymał płytę kompaktową, kompletnie się zasłaniając nią.
    Kiedyś zobaczyłem program telewizyjny Kuby Strzyczkowskiego. Ależ byłem zaskoczony! W życiu bym nie pomyślał, że tak może wyglądać posiadacz takiego głosu.

Pozdrawiam wszystkich Trójkosłuchaczy!

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A cóż to za temat dla tabloidów: człowiek który nie wywołuje skandali, w prowadzonych przez siebie audycjach muzycznych mówi wyłącznie o muzyce i jej tworzeniu a w wywiadach pyta muzyków nie o ostatnią kochankę lecz o ostatnią płytę :-)
    Tropiciele "skandali" mają dostatecznie dobry żer na Powiatowym i jemu podobnym, Kaczkowski to żaden temat.... i dobrze :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

Tja, jeszcze niedawno bodajże himi, w podobnym wątku pisał, że Maciej Stuhr jest zbyt inteligentny jako cel tabloidów, a przed świętami Fakt zamieścił zdjęcia, jak kupował prezenty w jakimś centrum handlowym.
    Przyjdzie pora na każdego "potwora".
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj
    A kto z czytelników tabloidów słucha Trójki? To kompletnie inna grupa ludzi. Nawet nie wiedzieliby, kto to taki.
    To się dowiedzą. Temat w sam raz - "Znany prezenter ukrywa swój wizerunek" - cóż za smakowity kąsek. Poza tym słuchacze "Trójki" zmienili się - po zmianie władzy kilka lat temu - sami ulegli stabloidozowaniu.

Można by zmienić tytuł i połączyć temat z tym.
    Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kinski Zobacz posta
    Poza tym słuchacze "Trójki" zmienili się - po zmianie władzy kilka lat temu - sami ulegli stabloidozowaniu.
    To nie tak. Kilka lat temu Trójka obrała jakiś idiotyczny kierunek, w efekcie czego zaczynała się upodabniać do typowych stacji komercyjnych. Liczyła na zwiększenie słuchalności ale efekt okazał się odwrotny do zamierzonego. Starzy słuchacze odeszli, potencjalni nowi pozostali przy RMF i Zet, a o stacji zaczęto pisać TrUjka. Na szczęście ten okres jest już za nami i stacji znów można słuchać z przyjemnością.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kinski Zobacz posta
    Tja, jeszcze niedawno bodajże himi, w podobnym wątku pisał, że Maciej Stuhr jest zbyt inteligentny jako cel tabloidów, a przed świętami Fakt zamieścił zdjęcia, jak kupował prezenty w jakimś centrum handlowym.
    Przyjdzie pora na każdego "potwora".
    ....Temat w sam raz - "Znany prezenter ukrywa swój wizerunek" - cóż za smakowity kąsek. Poza tym słuchacze "Trójki" zmienili się - po zmianie władzy kilka lat temu - sami ulegli stabloidozowaniu.
    Maciej Stuhr jest zdecydowanie bardziej medialny, często jest w telewizorze, przeciętny czytelnik Faktu czy SE go dobrze zna. Piotra Kaczowskiego znają jedynie słuchacze trójki i pasjonaci prawdziwego rock'a, więc zupełnie nie ten target.
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    To nie tak. Kilka lat temu Trójka obrała jakiś idiotyczny kierunek, w efekcie czego zaczynała się upodabniać do typowych stacji komercyjnych. Liczyła na zwiększenie słuchalności ale efekt okazał się odwrotny do zamierzonego. Starzy słuchacze odeszli, potencjalni nowi pozostali przy RMF i Zet, a o stacji zaczęto pisać TrUjka. Na szczęście ten okres jest już za nami i stacji znów można słuchać z przyjemnością.
    Pamiętam, sam szukałem wówczas jakiegokolwiek substytutu prawdziwej Trójki, ciężko było :-) Na szczęście jedyna pozostałość tamtych czasów to jedna pani redaktor, puszczająca współczesną muzykę nie najwyższych lotów... no bo Grażyna Dobroń to byłą od zawsze ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów