Pokaż wyniki od 1 do 10 z 421

Wątek: JAPANFOTO przestrzegam! Oszust!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-net Zobacz posta
    Czytaj ze zrozumieniem. Jeżeli nie rozumiesz co czytasz nie pisz bzdur i nie fantazjuj.
    ...

Po pierwsze nie pisz czegoś czego ja nie napisałem.
    to kto napisał słowa:

"Gratuluję, wsparłeś złodzieja i umożliwiłeś mu oszukanie innych, mimo, że w sieci wystarczyło wpisać w google japanfoto by poczytać opinie więc nie wiem czy masz powody by się cieszyć."

Podkreślam że napisałeś "wsparłeś złodzieja i umożliwiłeś mu oszukanie innych", czyli jak to należy rozumieć? Przecież napisałeś jasno.

A odnośnie wiarygodności to na stronie internetowej można sobie umieścić wszystko z setkami tysięcy komentarzy włącznie. Dlatego dla mnie wiarygodność wszystkich sklepów internetowych jest jednakowa - czyli żadna.
    Wolę zapłacić więcej o koszty podróży niż kupować coś czego nie mam w ręku.
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    to kto napisał słowa:
    Podkreślam że napisałeś "wsparłeś złodzieja i umożliwiłeś mu oszukanie innych", czyli jak to należy rozumieć? Przecież napisałeś jasno.

A odnośnie wiarygodności to na stronie internetowej można sobie umieścić wszystko z setkami tysięcy komentarzy włącznie. Dlatego dla mnie wiarygodność wszystkich sklepów internetowych jest jednakowa - czyli żadna.
    Wolę zapłacić więcej o koszty podróży niż kupować coś czego nie mam w ręku.
    A napisałem tam słowo "świadomie wsparłeś"? To taka subtelna różnica. Odnośnie tego co się umieszcza na stronie - bzdury piszesz. Wiarygodność certyfikatu można zweryfikować jak i sklep na wiele sposobów, potem wszystko zależy od zdrowej oceny i rozsądku. Twoje podejście do zakupów jest dobre w każdym razie bezpieczne, nie daje ci jednak podstaw do obiektywnej oceny wiarygodności sklepu.

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-net Zobacz posta
    Twoje podejście do zakupów jest dobre w każdym razie bezpieczne, nie daje ci jednak podstaw do obiektywnej oceny wiarygodności sklepu.
    Daje - dla mnie wszystkie sklepy internetowe nie są wiarygodne. Jedyne wiarygodne dla mnie zakupy to takie, gdzie sprzedawca przysyła mi towar z fakturą na której jest napisane "płatne przelewem - i określenie terminu"

Twój sklep nie daje takiej możliwości. Dlaczego?
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Uprawnienia umieszczania postów